Skip to main content
Blog

Tökéletes örömanya és vendég szettek esküvőre

Esküvőre vagy hivatalos, vagy te leszel az örömanya, de még elképzelésed sincs a ruhádat illetően? Akkor hadd adjunk pár szuper ötletet!  

 

Ha vendég leszel…

 

Azt mindnyájan tudjuk, hogy vendégként bizonyos színeket nem szokás viselni egy esküvőn – a fekete, a piros és a fehér tartozik ide. De persze, a klasszikus szabályok is lazulnak, így a szettedben jelen lehetnek ezek a színek – alul vagy felül fehéret például már nyugodtan viselhetsz manapság.

Nude

Egy másik klasszikus, a virágminta, ami mindenkinek jól áll, kortól és testalkattól függetlenül. Találd meg a hozzád legjobban illőt!

Nude

Játékossá és bájossá teheted a megjelenésed, ha egy pöttyös ruhába bújsz. Itt az anyagválasztással és a kiegészítőkkel teheted elegánsabbá a szetted.

Nude

 

Ha örömanya leszel…

 

Örömanyaként törekedj a klasszikus eleganciára. Egy egyszerű pasztellszínű ruha hasonló árnyalatú kiegészítőkkel például megoldhatja számodra a „mit vegyek fel” kérdést.

Edyna Modell

Ha nincs kedved ruhában menni, egy szép kosztüm vagy szoknya-blézer kombináció is telitalálat lehet. Mit szólnál egy virágos, levélmintás vagy hímzett szetthez?

 

Edyna Modell

A kiegészítőkkel is maradj a „klasszikusan elegáns” stílusnál: egy, a ruhádhoz illő kalap, vagy egy gyöngysor tökéletes választás lehet. Arra ügyelj, hogy a gyöngy ne zavarjon a mozgásban, és ne legyen túl nehéz.

Edyna Modell

 

Ha megtetszett összeállításunk és felpróbálnál párat, akkor irány a Fashion Trend Center, ahol hétköznapokon és szombaton már este 7-ig vásárolgathatsz kedvedre. A nyitvatartásról itt olvashatsz részletesebben: https://fashiontrendcenter.hu/uj-markak-uj-nyitvatartas/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.