Skip to main content
Blog

Téli színterápia ruhákkal

Talán már te is észrevetted, hogy a színek hatnak a hangulatodra, sőt, bizonyos betegségek esetén is segítségedre lehetnek. Ideje hát tudatosan használni őket!

 

Beköszöntött a november, innen egyenes út vezet a téli szürkeség, a sötét színű ruhák felé – vagy mégsem? Te is az a típus vagy, aki csak azért is színesbe öltözik, és bátran meri viseli a kedvenc árnyalatait?

 

Azzal már biztosan nem mondunk újat neked, hogy a színek hatnak a hangulatunkra, közérzetünkre, sőt, bizonyos betegségek gyógyításában is segíthetnek. Lássuk, mire számíthatsz, ha az alábbiak valamelyikét viseled.

 

Meleg színek

 

Népszerű meleg szín a narancssárga, amiről talán neked is a napsütés, a jókedv, a derű jut eszedbe. Nem véletlen, ha ezt a színt viselve felderülsz, mások barátságosabbnak látnak, és a kommunikáció is könnyebben megy. Az egészségedre is jótékonyan hat: görcsoldó hatású, mozgásra ösztönöz és depresszió esetén is hatékony segítség lehet.

Divas Italiana

A vöröset is bevetheted, ha egy kis extra jókedvre van szükséged, de akkor is, ha egy kis plusz energiára vagy bátorságra vágynál. Például ha prezentációt tartasz, nem kell tetőtől talpig vörösbe öltöznöd, de viselj valamit ebben a színben. Érdekesség, hogy megfázás vagy stressz esetén is segíthet.

Süel

 

Hideg színek

 

Ha inkább a harmónia, a nyugalom, a kreatív energiák becsalogatása a célod, akkor válaszd a kéket. Ez a szín megnyugtat, segítheti az alkotó energiák érvényesülését és a pihenést.

Dress Bar Women

A zöld pedig a harmónia, az egyensúly színe. Nem véletlen érzed úgy egy természetben tett séta vagy kirándulás után, hogy harmóniába kerültél magaddal. De ez a szín hasznos lehet például tüdő- és szívbetegségek esetén, vagy akár diétázóknak is, mert a látványa hozzájárulhat a teltségérzet kialakulásához.

KOKO -be pretty-

Fekete vagy fehér?

 

A feketét vannak, akik túl erős színnek érzik, de tudtad, hogy akik szeretik a fekete ruhákat, általában ambiciózusak és céltudatosak?! Ugyanakkor érzékenyek és robbanékonyak is, ezt az oldalukat azonban gyakran próbálják elrejteni. Egy biztos bármilyen alakon jól áll, tökéletesen elegáns és sosem megy ki a divatból.

Deniz Paris

A fehér az ártatlanság, nyitottság színe, de ha tetőtől talpig viseled, hidegséget és távolságtartást sugározhat. Ha világos színbe szeretnél öltözni, inkább a bézst javasoljuk, ami békét, biztonságérzetet ad, és segít ellazulni, emellett szinte bármivel kombinálható és nagyon elegáns árnyalat.

Impress Fashion

TR Moda

 

Te melyiket választanád?

 

Bármelyik szín is a kedvenced, biztosak vagyunk benne, hogy nem mondasz nemet egy kis ruhatárfrissítésre a tél közeledtével! Eltaláltuk? Akkor gyere el a Fashion Trend Centerbe, és válogass kedvedre a szuper, minőségi ruhák és kiegészítők közül!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.