Skip to main content
Blog

Te mit szeretnél karácsonyra?

Jöhet néhány szuper ajándékötlet neked és szeretteidnek?

 

Ha a karácsonyi ajándékvásárlásról van szó, szerintünk kétféle ember van: az egyik típus, akinek már szeptemberre kész az ajándéklistája, és szinte már mindent be is szerzett róla, a másik pedig, aki annyira az utolsó pillanatra hagyja a vásárlást, hogy még december 24-én délelőtt is a boltokat járja.

 

Bármelyik típusba tartozol is, a cél ugyanaz: megtalálni és beszerezni az ideális meglepiket szeretteidnek, és persze saját magadnak is.

 

Te mire vágysz idén karácsonykor? Jöhet a fa alá egy új cipő, egy szép ruha vagy egy különleges kabát, amire már régóta vágytál? ;)

 

LGL Brand

Marangona

Impress Fashion

Impress Fashion

És persze, a karácsony a legtökéletesebb alkalom, hogy örömet szerezz a szeretteidnek. Ha már régóta tudod, milyen nyakláncot szeretne a húgod, vagy milyen táskának örülne az anyukád, akkor itt az idő, hogy meglepd őket vágyaik tárgyaival.

Marangona (Liu Jo)

Marangona (Liu Jo)

 

CCC

A mostani pandémiás helyzetben persze fontos – és talán már mondanunk sem kell, de azért mégis hadd hangsúlyozzuk újra –, hogy nagyon figyelj oda a saját biztonságodra és persze vigyázz másokra is.

A Fashion Trend Center is mindent elkövet annak érdekében, hogy itt biztonságosan tudj vásárolni. De ha úgy gondolod, a Nagyit vagy a Mamát most inkább nem vinnéd magaddal egy jó kis shoppingolásra, akkor is van arra mód, hogy a vásárlás élményét később átéljétek együtt: ajándékozz vásárlási utalványt, amit egy évig felhasználhattok – persze, akár közösen is. További infóért klikk ide: https://fashiontrendcenter.hu/vasarlasi-utalvanyok/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.