Skip to main content
Blog

Tavaszi Shopping Napok: játssz, nyerj, shoppingolj!

Készülj velünk a tavaszra: shoppingolj 10-60 százalék kedvezménnyel egy hétvégén át, és nyerd meg vásárlási utalványaink egyikét nyereményjátékunkon!

 

Idén hatalmas kedvezményekkel köszönt be a tavasz: a Fashion Trend Centerben a Tavaszi Shopping Napok alkalmából akár 10-60 százalékkal olcsóbban tudsz beszerezni szinte mindent, amire csak szükséged van. Lássuk, melyik hétvégén érdemes figyelned az akciókat, mi mindenből válogathatsz, illetve mit kell tudnod nyereményjátékunkról!

Mikor lesz a Tavaszi Shopping Napok?

Április harmadik hétvégéjén, vagyis április 14-16 közt rendezzük meg a tavaszi gardróbfrissítés ünnepét a Fashion Trend Centerben. Klasszul hangzik? Mert az is lesz!

 

Mely üzletek vesznek részt a Shopping Napokon?

Összesen 14 földszinti üzletünk kínálatából tudsz válogatni, 10-60 százalékos kedvezménnyel. A paletta most is nagyon színes: felfrissítheted a ruhatárad, beszerezhetsz egy új szemüveget, de akár a régóta kiszemelt ülőgarnitúrát vagy jacuzzit is jóval olcsóbban tudod most megvásárolni. Sőt, ha egy csajos fotózásra vágysz, azt is még barátibb áron tudod megvalósítani.

 

A résztvevő üzletek és a kedvezmények listáját itt találod: https://fashiontrendcenter.hu/shopping-napok-2023/

 

Nyeremények is várnak!

Április elseje és 13-a közt tart a nyereményjátékunk. Facebook– és Instagram-oldalunkon is érdemes velünk játszani: összesen 3 db 10.000 Ft értékű Fashion Trend Center vásárlási utalványt sorsolunk ki.

 

Mit kell tenned, ha játszani szeretnél? 

  1. Ha még nem tetted, kövesd be Facebook/Instagram oldalunkat.
  2. Keresd meg „Tavaszi Shopping Napok” felirattal ellátott posztunkat, és lájkold be.
  3. Jelöld be kommentben barátodat/barátnődet, aki szintén örülne a nyereménynek.
  4. És végül: amikor Facebookon játszol, oszd is meg a posztot!

 

Ezután nincs más dolgod, mint várni az április 14-i sorsolást, és bízni a szerencsédben! Ne feledd: ha mindkét közösségi oldalunkon játszol, megduplázhatod az esélyeidet.

 

Írd be a naptáradba: Tavaszi Shopping Napok, Fashion Trend Center, április 14-16. Gyere el hozzánk, tölts el nálunk egy szuper napot, és találj rá új kedvenceidre, szuper áron!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.