Skip to main content
Blog

Tavaszi divat tippek plus size hölgyeknek

Molettként Te is odáig vagy a divatosabbnál divatosabb ruhákért? Imádod a színeket és a különféle mintázatú ruhákat, de nagy fejtörést okoz, hogy milyen fazont is válassz? Akkor olvass tovább, és fogadd meg tavaszi plus size divat tippjeinket és légy Te is igazán trendi!

 

Miss Trendi

Ha eddig úgy gondoltad, hogy molettként nem viselhetsz szűk fazonú darabokat, akkor most ezt a tévhitet eloszlatjuk! Nézd meg ezt a csipkecsodát! A színes övrész remekül kihangsúlyozza a derekadat, így körte alakot varázsolva számodra.

 

Miss Trendi

A tökéletes minta, a tökéletes helyen. Mivel ezen a ruhán, a mintázat középen helyezkedik el, optikailag szépen karcsúsít. A fazonját tekintve is tökéletes választás, hiszen a hátul hosszú, lenge felső része remekül kompenzálja a szűk szoknyarészt. Ez a plus size divat igencsak tarol idén!

 

Miss Trendi

Egy egyszínű ruhában is lehetsz különleges! Nézd csak meg ezt az egyedi fazonú, babarózsaszín egybe ruhát. Lágy esésének köszönhetően nagyon kényelmes viselet. Te hova hordanád?

 

Miss Trendi

Igaz, a színes ruhák közül ez a darab most kilóg a sorból, de ez sem maradhatott ki a felsorolásból! Hiszen a kis fekete ruha, a plus size divatnak is örök darabja. Dobd fel színes tűsarkúval és kiegészítőkkel!

 

Engedd szabadjára a fantáziádat, a többit pedig bízd ránk! Látogass el földszinti üzleteinkbe és találd meg az alakodhoz legjobban illő ruhát! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.