Skip to main content
Blog

Szuper táskák, amelyekre érdemes lecsapni

Nemcsak a szépségük miatt érdemes beszerezned párat a most következő táskák közül, hanem azért is, mert ezek a különleges darabok szezonokon át a kedvenceid lehetnek!

 

  1. Új formák – Már nem kell a klasszikus táskatípusoknál maradnod, sőt, a divatrajongóknak kötelező kipróbálni egy-két izgalmas, új formát!

Lili Bags

 

  1. Piros, bordó, padlizsánszín – Ezekkel a színekkel a legátlagosabb, leghétköznapibb ruháidat is feldobhatod anélkül, hogy hivalkodó lenne a végeredmény.

Byazzi

Lili Bags

 

  1. Halmozd a színeket, mintákat – Egyszínű ruhával, például klasszikus kis feketéddel, vagy akár egy bájos mintás darabbal is párosítsd bátran ezeket a vidám táskákat, imádni fogod ezt az összeállítást!

Lili Bags

 

  1. Övtáska, oldaltáska – Válassz bátran ilyen laza, vagány darabokat, nagyon feldobják a megszokott szettjeidet!

Piaf Paris

 

  1. Éljen az elegancia! – Egy mutatós fekete táskával vagy egy pasztellszínű darabbal mindig elegáns lehetsz. Érdemes minőségi táskákba beruháznod, hogy szezonokon át tudd viselni.

Piaf Paris

Rinascimento

Jöhet egy kis shopping? Akkor jó, ha tudod, hogy a Fashion Trend Center földszinti üzleteiben is beszerezheted a legszuperebb holmikat! Ráadásul az idei évtől a nyitvatartás is még kedvezőbben alakul: hétköznapokon és szombaton már 19 óráig vásárolgathatsz.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.