Skip to main content
Blog

Szuper kedvezményekkel, nyereményjátékkal jön a Shopping Napok!

Itt a tavaszi megújulás ideje! Frissítsd fel a gardróbod április 8-10 közt a Fashion Trend Centerben, a Shopping napokon, és ne maradj le a nyereményjátékról sem!

 

Bár néhány hűvösebb nappal és éjszakával még számolni kell, lassan tényleg itt a tavasz és a jó idő. Az a csodás időszak, amikor egy hosszú tél után mi is kinyílunk, mint a virágok. Ezzel együtt pedig elérkezett a gardróbfrissítés ideje is. Mit szólnál, ha a legszuperebb cuccokat most jelentős kedvezményekkel szerezhetnéd be?

 

Gyere el a Fashion Trend Centerbe az április 8-10 közti Shopping Napokra, és válogass három napig több mint egy tucatnyi üzlet tavaszra hangolt kínálatából 10-50% kedvezménnyel!

 

Április elsején indul a nyereményjáték

És bizony, ez nem áprilisi tréfa: április elsején indul szuper nyereményjátékunk, melynek keretében Facebook és Instagram oldalunkon összesen 3 db 10.000 Ft értékű Fashion Trend Center vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Legyél Te az egyik szerencsés, nyerd meg az egyik utalványt, és lepd meg magad valami szép tavaszi ruhával, kiegészítővel, átmeneti kabáttal vagy tavaszi cipővel.

 

Jól hangzik, ugye? Akkor játssz mindenképp, csak nyerhetsz vele! A nyereményjáték a Shopping Napok alatt is tart – április 10-ig -, a sorsolás pedig április 11-én lesz. Ne maradj le róla!

További infók és a Shopping napokon résztvevő üzletek listája ITT!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.