Skip to main content
Blog

Színes ősz vs. megszokott őszi árnyalatok: neked melyik jön be inkább?

Idén ősszel bátran nyúlhatsz a színekhez, de ha maradnál a megszokott őszi árnyalatoknál, mint a bézs, a barna, az okker, a fekete és a fehér, akkor sem lesz unalmas a megjelenésed!

 

Bár még tart a nyár, és az előrejelzések szerint lesz néhány igazán forró napunk augusztus végén – igazi strandidővel –, azért lassan, de biztosan bekopogtat hozzánk az ősz. Ez pedig idén is olyan szuper dolgokkal jár együtt, mint egy kis ruhatárfrissítés.

 

Már alig várod? A jó hír, hogy nem kell tovább várnod, hiszen a Fashion Trend Centerbe már megérkeztek az őszi szezon újdonságai! Elkezdhetsz nézelődni, próbálni, hogy mire eljönnek az első igazi őszi napok, már minden ott legyen a gardróbodban, amire szükséged lesz a legszínesebb évszakban.

 

Nyúlj bátran a színekhez ősszel!

Az őszt sokan azért szeretik, mert ilyenkor ezer színben pompázik a természet. Követnéd a példáját? Idén ősszel bátran nyúlhatsz a színekhez, hiszen szupertrendi lesz kimutatni, mennyire színes egyéniség vagy.

 

Nem kell lemondanod a nyáron megszeretett rózsaszínekről, magentáról.

Piaf Paris

De bátran felfedezheted a zöldeket, a mentaszínt, a kéket. Ez utóbbit például az ősz nagy kedvenceivel, a bézzsel és a barnával is szépen kombinálhatod.

Piaf Paris

 

LGL Brand

Alapvetően letisztult a stílusod, de kipróbálnál valami újdonságot? Egy patchwork hatású felsővel nem lőhetsz mellé!

Piaf Paris

 

Izgalmas megjelenés a megszokott őszi színekkel

Ha viszont a hagyományosabb színek híve vagy, és el sem tudod képzelni, hogy ősszel mást hordj, mint barnát, szürkét, bézst vagy monokróm cuccokat, akkor is lehet nagyon trendi a megjelenésed.

LGL Brand

 

Egyrészt az ilyen színű holmik mindig divatosak, másrészt pedig a már megszokott őszi színekben is mindig találnak ki új fazonokat, amikkel szupertrendi lehetsz. Ilyen például az egyszínű, derékban megkötős overál, ami az idei őszi szezon egyik nagy slágere lehet.

 

EXTRA TIPP: öltözz tetőtől talpig egyszínűbe, amitől csak a bőrdzsekid színe üt el. Meglátod, milyen izgalmas és divatos lesz az összhatás!

LGL Brand

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.