Skip to main content
Blog

Szevasz tavasz! Ünnepeld finom holmikkal a kikeletet

Néhány nap és talán végre itt az igazi tavasz – mi már tudjuk, milyen ruhacsodákat érdemes már most felvenni a gardróbfrissítős kívánságlistádra!

 

A hideg, szürke télnek lassan búcsút inthetünk, és a meleg pulcsikat, vastag ruhákat felváltják a vékonyabb, finomabb anyagú holmik a szekrényünkben. Talán te is elővetted, felpróbáltad már a tavalyról maradt tavaszi cuccokat, és elkezdted picit átrendezni a gardróbodat. És lehet, hogy épp most vetted észre: a már meglévők mellé jól jönne még néhány új cucc. Hadd segítsünk most pár csodaszép, nőies és trendi darabot választani, a tavaszi megújulás jegyében!

 

Ha tavasszal szeretnél végre szexibben öltözködni, válassz néhány testhez simuló ruhacsodát – ezekben bármikor szexinek érezheted majd magad.

Ruha: Süel Cipő, táska: CCC

Hangsúlyozd a derekad – szinte bármilyen alkatú lányoknak jól áll, ha egy mutatós övvel emelik ki a derekukat. Vesd be te is ezt a trükköt bátran!

Ing: TR Moda

 

Ne félj a színektől – a ruhatárad dísze lehet egy új, csodaszép színű, finom anyagú ruha. Válassz bátran a légiesen könnyű selymek, csipkék, pasztellek vagy királykékek közül!

Pippi by Papp Ildi

Ruha: Extasy, Cipő: CCC

 

Extra tipp: Miért ne viselhetnél rakottat, tüllt, fodrosat? Ne félj megmutatni a világnak, hogy mersz különbözni a tömegtől, és hogy milyen szuper a stílusod.

Manon

TR Moda

 

Kedvet kaptál a shoppingoláshoz? Ne feledd, a héten a boltok még biztosan zárva lesznek, de online továbbra is beszerezheted, amire szükséged van – például a Fashion Trend Centerben is.

 

Az online vásárlási lehetőségekről érdeklődj az üzletek aloldalain lévő elérhetőségeken! És ha még nem tetted, kövesd a Fashion Trend Center Facebook és Instagram oldalát, mert folyamatosan jelentkezünk információkkal, újdonságokkal és játékokkal!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.