Skip to main content
Blog

Szerinted milyen a tökéletes otthoni viselet?

Ahány ház, annyi szokás, és ahány ember, annyiféle ötlet és megoldás arra, hogy mit viseljünk otthon. Te miben vagy legszívesebben? A sportos vagy a kényelmes cuccokat részesíted előnyben, esetleg át sem cseréled a pizsit?

Az nem is lehet kérdés, hogy otthon nem kiskosztümben vagy koktélruhában parádézunk, hanem inkább a lazább szetteket részesítjük előnyben. Ha már otthon vagyunk, öltözzünk kényelmesen, ugye? Ha te is így vagy vele, jöhetnek a pihe-puha pulcsik, a szebbnél szebb kötött holmik, a színes leggingsek és a bármivel kombinálható fekete, fehér, barna vagy bézs darabok.

Angel Secret

Ha inkább sportosan öltöznél, akkor néhány szép színes melegítőszettnek ott a helye a te gardróbodban is. Nem mellesleg egy ilyen outfit megoldja azt a kérdést is, mit vegyél fel, ha le kell ugranod a boltba, vagy a délutáni sétádra indulnál a kutyáddal.

Angel Secret

Persze előfordul, hogy kedvünk támad otthon is kicsípni magunkat egy picit, vagy a vezetőddel egy videohívás is megkövetelheti a picit elegánsabb szettet. De akkor sem kell lemondanod a kényelem érzéséről: válassz egy finom anyagú, lezser blézert, amihez tökéletes választás egy fehér póló és egy sötét vagy kockás legging.

Angel Secret

Ha pedig egész nap pizsamában lennél otthon, azt is megteheted – egy ilyen pöttyös vagy csíkos csodát tényleg nem lesz majd kedved más ruhára cserélni.

Angel Secret

Ha még nincs elképzelésed, vagy bizonytalan vagy, mi állna jól neked, akkor nézz körül a Fashion Trend Centerben alaposan, és próbálj fel több modellt, mielőtt választanál.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.