Skip to main content
Blog

Street style, a férfiak legújabb divatja

Laza, sportos és fiatalos. Ez a street style, mely meghódította már az egész világot, így most elhoztuk neked is! Kíváncsi vagy egy-egy ilyen outfitre, inspirálódni szeretnél? Akkor görgess lejjebb és ismerd meg a férfiak legújabb divatját!

A street style leginkább a fekete és a fehér színekből, illetve ezek árnyalataiból áll. A fazonokat tekintve, pedig a bő, laza felsők és a szűkebb nadrágok jelentik a fő alappillért. Lássunk is egy ilyen összeállítást!

Cipo&Baxx

 

Ha bevállalósabb vagy, bátran engedd el a fantáziádat, és mozdulj el az extrém vonal felé! Ezt az extravagáns összeállítást például bevállalnád? Szerintünk nagyon menő és stílusos.

Deniz Paris 

Ha jobban kedveled a színeket, nyugodtan csempész egy kicsit a street style outfitedbe is! Ilyenkor ügyelj, hogy a színek harmonizáljanak egymással, úgy, ahogy ezt a következő összeállításunkon is láthatod. A mintás pólón megjelenő piros szín visszaköszön a sportos cipőn. Tippünk: jó idő esetén, a nadrág szárát kicsit hajtsd fel, így még fiatalosabbá teheted megjelenésedet.

Cipo&Baxx

Melegítő az utcára? Naná! Hiszen, a street style ezt is megengedi! Sőt, a fiatalok körében a melegítő viselése a legtrendibb manapság. Itt is a szűkebb nadrág fazon dukál, lezser, kapucnis felsővel párosítva.

 

Cipo&Baxx

 

Inkább farmeros vagy melegítős típus vagy? Színes vagy a jó öreg fekete? Földszinti üzleteinkben széles választék vár, ha szeretnéd bővíteni ruhatáradat! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.