Skip to main content

A férfiak többségének nagy fejtörést okozhat divatosan öltözködni vagy a trendnek megfelelő ruhadarabokat kiválasztani. Ha Te is közéjük tartozol, vagy csak épp felfrissítenéd a ruhatáradat, olvass tovább, mert most megmutatjuk mik az idei férfi divat trendek.

  1. Mintás ingek

Az ing szó hallatára neked is az öltöny, nyakkendő viselete és az elegancia jut eszedbe legelőször? Nos, ezúttal a lazább, sportosabb változatáról esik szó. Természetesen egy fontos eseményre, tárgyalásra ne ezt a stílust válaszd, azonban egy szombat esti buliba vagy az utcára szuper választás. És hogy milyen mintákról is beszélünk? Idén tavasszal és nyáron az apró minták a befutók. Viseld farmerrel vagy térdnadrággal és máris megvan a tökéletes outfit.

Marco Renzo

Balance

 

  1. A fehér surranó

Ahogy a női, úgy a férfi divat trendek is megkövetelik idén a fehér sneaker viseletét. Nagyon praktikus darab, hisz szinte bármihez és bárhova felveheted. A fent említett nadrág és ing kombinációhoz is ugye milyen remek választás?

World Trend Fashion

  1. Egyszerű, de nagyszerű

A visszafogottabb stílust kedvelők táborát erősíted? Van egy jó hírünk! Ugyanis, a letisztult, egyszerű viselet sose megy ki a divatból! Válaszd idén a fehér színt és a stílusos megjelenés garantált lesz. Lehet az egy póló, nadrág vagy cipő, melyeket akár együtt is viselheted.

Deniz Paris

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.