Skip to main content
Blog

Sportosan elegáns vagy csinos – te melyik vagy?

Akár egyik, akár másik stílus áll közel hozzád, jól jöhet néhány tipp, hogy mit érdemes beszerezni idén ősszel – gyönyörű, trendi holmik és imádnivaló színkombinációk következnek!

 

Ha szeretsz egy kis sportos csavart csempészni az elegáns szettjeidbe (vagy fordítva, elegánsat a sportosba), akkor imádni fogod az őszt. Kapj fel egy sportosabb nadrágot blézerrel vagy egyszerű, fekete garbóval, vagy varázsolt vagánnyá elegánsabb kedvenceidet egy bőrdzsekivel és kedvenc bakancsoddal. A lényeg az egyensúly: egyik stílust se vidd túlzásba.

 

Marangona

Piaf Paris

Csini csajszinak vallod inkább magad, aki ruhában és magassarkúban érzi igazán jól magát? Akkor válassz egy hangsúlyos, lábszárközépig érő ruhát, a neked tetsző őszi színben és -mintával. A pöttyös például még mindig hódít. ;) Az anyagokkal játssz bátran – akár a bőr is belefér, hiszen egy jó minőségű bőrruha nemcsak kiváló befektetés, de nagyon csinos darab is!

Piaf Paris

 

Ha kedvet kaptál a vásárláshoz, kapd fel a kézitáskád és a maszkod, és irány a Fashion Trend Center – vesd bele magad a szebbnél szebb holmik őszi forgatagába, és shoppingolj kedvedre!

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.