Skip to main content
Blog

SOS tippek utolsó pillanatos ajándékvásárlóknak

Bármilyen okból is hagytad az utolsó napokra az ajándékvásárlást, van megoldás – az alábbi tippekkel, tanácsokkal mi is igyekszünk segíteni neked.

 

Te hogy állsz a karácsonyi készülődéssel? Már csak egy-két dolgot kellene beszerezni, vagy még rá sem szántad magad a vásárlásra? Ha ez a helyzet, akkor se nyomasszon a dolog: van még néhány napod, amikor beszerezheted, amire a szeretteid vágynak.

 

Azt a hibát semmiképp se kövesd el, hogy nekiindulsz a városnak, és elkezded céltalanul végigjárni az üzleteket. Ettől ugyanis szinte biztos, hogy egy-két óra múlva teljesen összezavarodhatsz, sőt, kétségbe is eshetsz.

 

A legjobb, ha van néhány ajándékötleted, illetve, ha egy kész listával vágsz neki a bevásárlásnak. Akár külön csoportosíthatod üzletek szerint is, hogy hol mit szeretnél venni, így garantáltan nem marad ki semmi, és a shoppingra szánt idő is lerövidülhet.

 

A legjobb persze, ha egy helyen kapsz meg mindent, amire szükséged van – a hasznos holmiktól az élvezeti cikkekig. Ilyen például a Fashion Trend Center, ahová akár még december 24-én is beugorhatsz egy kis SOS shoppingra, ugyanis az üzletek délután 2-ig aznap is nyitva lesznek.

Dress Bar Jeans

Omega Mőbel

Divas Italiana

CCC

Marco Renzo

Piaf Paris

Manon

Gyerekajándék

Csekkold további ajándék tippjeinket ide kattintva: https://fashiontrendcenter.hu/ajandek-tippek/

Extra tipp: Ha végeztél a bevásárlással, ne felejtsd el magadat is meglepni valami aprósággal, hiszen megérdemled… és karácsony van!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.