Skip to main content
Blog

Smink tippek kék szeműeknek

By 2019-04-04No Comments

Kék, zöld vagy gesztenyebarna – bármilyen színű is legyen a szemed, a megfelelő szemhéjpúderrel könnyen kiemelheted és sugárzóvá varázsolhatod őket. Hisz a szem a lélek tükre.

Ezentúl azonban a kék szemű hölgyeknek kedvezünk, és mutatjuk azokat a smink trendeket, melyek a kék színhez passzolnak igazán.

A kék szem sok tekintetet tud magára vonzani, hisz rendkívül egyedi, így elsősorban a természetes és visszafogott sminket ajánljuk. Egy kis szempillaspirál, szájfény és kész is a hétköznapi sminked. Kék szeműként, kerüld az eltúlzott sminkeket, mint például a durva, sötét, füstös szemeket.

 

 

Eddig fejtörést okozott, hogy milyen színű szemhéjpúder passzol igazán a kék szemedhez? Most eláruljuk! Ebben az esetben, válaszd a pezsgő színeket, a narancsot és az év színét, a korallt. Ezek a smink trendek szépen kiemelik majd a kék szemeidet. A narancs, vagy korall szín lehet szivárványhatást kelt majd benned, de ezek a párosítások egyáltalán nem eltúlzottak. Buliba például tökéletes választás.

 

 

A megfelelő szemhéjpúder mellett, azonban semmiképp ne feledkezz meg a szépen megformázott szemöldökről vagy egy tökéletes tusvonalról sem! Ezek összessége egy olyan kombinációt fog adni számodra, mellyel minden szempár rád fog szegeződni.

 

Ha nem vagy biztos benne, hogy neked mi állna jól, kérd ki szakember véleményét! Látogass el a Beauty Trend Fodrászat és Kozmetikába a Fashion Trend Center földszintjén!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.