Skip to main content

Ha jön a nagy hideg, Te is legszívesebben minden létező ruhadarabodat magadra aggatnál? Tedd ezt stílusosan! Most megmutatjuk, hogyan rétegezz, hiszen a réteges öltözködés trendi!

Egy jó meleg kötött pulcsinál nincs is jobb ruhadarab télen, igaz? Azonban sokszor önmagában még ez is kevés, ráadásul, ha egy rövidebb fazonról van szó, mint amilyet mi is hoztunk most neked. Így ajánlunk alá egy vékonyabb, hosszú ujjú felsőt. És ha még ez sem elég, még bőven aláfér akár egy trikó is, mindezekre pedig jöhet a stílusos télikabátod!

Süel

A téli divat 2019 másik nagy kedvence a kötött kardigán, mely a réteges öltözködés egyik legpraktikusabb darabja, hiszen könnyen levehető. Érdemes olyan felsőt választanod alá, mely önmagában egy nadrággal is megállja a helyét. Így a fűtött, meleg helyiségbe beérve, bátran leveheted a kardigánt, hisz a nélkül is divatos maradsz.

Piaf Paris

A mellény a téli divat 2019 nagy slágere. Remekül fel tud dobni egy egyszerűbb felsőt, mely igazán stílusos megjelenést kölcsönöz számodra. Ráadásul rendkívül melegen tartja a felsőtestedet. Ne aggódj, karjaidat pedig majd a télikabátod megvédi a hidegtől!

XOXO Fashion

 

Látogass el üzleteinkbe és használd ki a nagy leárazásokat a Téli Vásár ideje alatt! Siess, hiszen az akció a készlet erejéig tart! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.