Skip to main content

Az őszi és téli hónapokban, amikor beköszönt a hűvösebb idő és már a nap is kevésbé süt, a bőr faggyútermelése lecsökken. A kevesebb bőrzsiradék hatására pedig a bőr el kezd kiszáradni. A megfelelő folyadékmennyiség fogyasztása mellett, a különböző bőr-és arcápolási termékek lehetnek segítségül.

Fordíts figyelmet az arcápolásra és óvd bőrödet a kiszáradástól! Rendkívül fontos, hogy olyan arckozmetikumot válassz, amely kellőképpen hidratálja a bőrt. Ilyen termék az M&D Premium Skincare, Protective & anti-ödema krémje. A benne található természetes gyógynövény tartalmának köszönhetően, szépíti, gyógyítja és ránctalanítja a bőrödet.

M&D Premium Skincare Referencia Kozmetika & Szolárium

 

Ezekben a hónapokban fontos a bőr vitaminpótlása is. A vitamindús étkezés mellett, válaszd a Timeless Gold szérumot, mely C- és E- vitamint, kollagén és hyaluronsav koncentrátumot tartalmaz. Ezek a gyulladáscsökkentő hatású hatóanyagok, serkentik a bőrsejtek megújulását és remekül fokozzák a vérkeringést. A benne található hyaluronsav amellett, hogy üdébbé varázsolja az arcodat, a bőröd védekezőképességét is támogatja a hideg, szeles időkben.

M&D Premium Skincare Referencia Kozmetika & Szolárium

 

Készítsd fel arcbőrödet a téli megpróbáltatásokra a Fashion Trend Center földszintjén lévő M&D Premium Skincare Referencia Kozmetika & Szolárium-ban és utána nézz körül üzleteinkben, ahol egyedi árukínálat vár! 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.