Skip to main content
Blog

Pluszkilókat is hozott a húsvéti nyuszi? Segítünk felvenni velük a harcot!

By 2022-04-22No Comments

Vigyázz, kész, rajt: indul a húsvét utáni zsírégetés! Mutatunk két szuper helyet a Fashion Trend Centerben, ahol lemozoghatod azt a sok finom sonkát, kalácsot, csokit.

 

Tavasszal valahogy mindig turbó fokozatra kapcsolva próbáljuk elérni az álomalakunkat (vagy legalább csak leadni a télen ránk rakódott pár pluszkilót), ám a húsvét megakaszthatja ezt a lendületet. Hozzánk hasonlóan te is így vagy vele? Ha igen, mi abszolút megértjük és átérezzük. Mert hát ki tudna ellenállni annak a sok finomságnak? Isteni sonka, friss tojások, foszlós kalács, és az a rengeteg csoki…

 

Egy pillanatnyi megingás a céljaidért folytatott küzdelemben még teljesen rendben van, de azt javasoljuk, a maradék finomságok majszolása helyett inkább koncentrálj arra, hogy minél előbb ott folytasd, ahol abbahagytad. Vagy ha még nem tettél semmit az egészségedért és a még jobb formáért, akkor épp itt az ideje, hogy elkezdd!

 

Gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol nemcsak szuper cuccokat vásárolhatsz, hanem a beach body is itt születik! Ajánlunk is mindjárt két klassz helyet, ahol már ma elkezdhetsz az álomalakodon dolgozni.

 

Mássz a Spiderben!

A már jól bevált sportokon túl kipróbálnál valami izgisebb, különleges mozgásformát is? Akkor gyere falat mászni a Spiderbe! A Fashion Trend Centerben egy 1200 négyzetméteres falmászó- és fitneszközpont vár téged is – akár a barátaiddal, akár a gyerekekkel, hiszen itt a sportolás nemcsak a kalóriaégetésről szól, hanem örömteli és izgalmas szórakozást is jelent az egész családnak. Ha viszont úgy érzed, inkább egy csoportos órán vennél részt, erre is van lehetőséged, például funkcionális edzés vagy jógaórák is várnak rád.

 

Tipp: Akkor sem kell félned, ha most veszel részt életed első falmászó edzésén, hiszen profi oktatók segítenek és figyelnek rád. És ami szintén tök jó: összeállítottak egy hasznos kis kérdezz-feleleket kezdőknek, ezt itt olvashatod el:

 

BODYBOX: ahol az edzés igazi VIP-élménnyé válik

Nem szeretsz sorban állni, várakozni, és nem szívesen edzenél tömegben? Akkor a BODYBOX edzéseit imádni fogod, itt ugyanis a sportolás szuper VIP-élménnyé válhat a számodra! Gyere el, és próbáld ki a csúcsszuper infrás-vákumos gépeket, a roppant egészséges jégszaunát, vagy érezz rá a mozgás ízére egy személyi edző segítségét, tanácsait követve!

 

Tipp: a csoportos órákról itt sem kell lemondanod. Ha kedved támadna egy jó kis HIIT, TRX vagy saját testsúlyos edzéshez, akkor irány a workout terem! Adj bele mindent, hogy minél előbb eltűnjenek a húsvéti pluszkilók és elérd a vágyott vonalakat!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.