Skip to main content
Blog

Párosan szép az élet

És nemcsak az élet, hanem a hétköznapok is – ebbe pedig olyan dolgok is beletartoznak, mint például egy kényeztető shoppingolás a szerelmeddel.

Azok az idők már elmúltak, amikor valóságos szentségtörésnek számított elrángatni a férfit egy kis vásárolgatásra – mi legalábbis úgy látjuk, hogy a mostani fiatal pasik többsége ugyanúgy élvezi a szép holmikat, a nézelődést a shoppingolást, mint mi, lányok. Nincs ebben semmi ciki, semmi férfiatlan: a szép és menő cuccok mindenkinek tetszenek, és mindenkinek járnak – nemektől függetlenül.

Vagy ha a te párod inkább az „elviseli” kategóriába tartozik, akkor is biztosan hálás a tanácsaidért, iránymutatásodért, hogy a te segítségeddel a legjobbat hozza ki magából. És persze ő is adhat neked tanácsokat – lehet, hogy olyan eredeti ötletei, meglátásai vannak, amikre nem is gondoltál eddig –, így egymást is inspirálhatjátok. Arról már nem is beszélve, milyen izgalmas a párunkat egy szexi szettben látni, vagy az új ruháknak köszönhetően új oldalát, új arcát felfedezni.

És mivel biztosak vagyunk abban, hogy ősszel is lesz pár olyan lehetőség, ahová együtt mozdulhattok ki, miért is ne viselnétek összeillő szettet? Hiszen ti is egy tökéletesen összeillő pár vagytok! Ezt pedig mi mással mutathatnátok meg jobban a világnak, mint az outfitetekkel.

Ruha: Tr Moda, Bakancs: CCC, Férfi szett: Marco Renzo

Női szett: Impress, Bakancs: CCC, Férfi szett: Marco Renzo

Ruha: Manon, Férfi szett: Marco Renzo, Férfi napszemüveg: CCC

Női szett: Nude, Férfi szett: Marco Renzo

 

Próbálgassatok, kísérletezzetek bátran, és mi biztosak vagyunk benne, hogy ahogy egymást is megtaláltátok, úgy a megfelelő szettet is meg fogjátok – legyen szó akár elegáns, vagányabb vagy formális összeállításról.

Az pedig, hogy vásárlás közben szuperjól fogtok szórakozni, és csak még közelebb kerültök egymáshoz, már csak a ráadás.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.