Skip to main content

Ha ősz, akkor bőrdzseki! Ugye Neked is ez a kedvenc alapdarabod ebben az időszakban? Most megmutatjuk, hogyan alakul a bőrdzseki divat 2018 őszén! Olvass tovább, és szerezd be Te is kedvencedet!

Ahogy a kiegészítőkön, úgy a bőrdzsekin is idén nagyon divatos a különböző anyagok kombinálása. Az alábbi képen látható darab pedig tökéletesen példázza ezt. Fazonját tekintve, nem a megszokott, sportos bőrdzsekiről van szó, hanem egy nőcisebb viseletről. Egy egyszerű farmer, póló összeállítás kitűnő kiegészítője lehet.

Dress Bar Women

 

És ha már két stílus keveréséről van szó, a sportos bőrdzsekit is bátran párosíthatod az elegáns szettedhez! Így egyszerre vagány, de kifinomult megjelenést varázsol számodra. Viseld az irodában, az utcán vagy egy csajos összejövetelen, garantált lesz a siker! Ez a bőrdzseki egyébként önmagában is egy egyszerű darab. Egyszerűségének köszönhetően, pedig, szinte mindenhez felveheted.

Dress Bar Women

A bőrdzseki divat 2018 őszén is előrukkolt egy extravagáns darabbal! A képen látható kabát a nyakrészén szőrmével, a derekán pedig övvel rendelkezik, mellyel kicsit karcsúsíthatod a derekadat. Viseld bőrszoknyával, hiszen idén a különböző ruhaanyagok párosítása terén nincs határ!

B&P Moda

 

Neked melyik a stílusod? Egyszerűbb, nőiesebb vagy inkább extravagáns? Földszinti üzleteinkben minden stílussal találkozhatsz!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.