Skip to main content
Blog

Őszi megújulás nekünk, ezerarcú nőknek

By 2020-10-15No Comments

Itt van az ősz, itt van újra – és megint izgalmas, elragadó, gyönyörű és színes. Ideális időszak, hogy megújulj egy kicsit, illetve megmutasd a világnak sokszínűségedet!

 

Sokan tavaszra időzítjük inkább a megújulást, a külsőnk kisebb-nagyobb megváltoztatását, de miért is ne tehetnénk meg ezt ősszel is? Nemcsak az évszak sokszínű – gondolj csak a természetre, a fák színpompás lombkoronájára –, hanem tobzódunk az izgalmas trendekben is, legyen szó akár a körmökről, akár a frizurákról, akár a ruhákról és kiegészítőkről.

Oversize pulcsi – Via Nicoletta, Liu Jo bakancs – Marangona, kis fekete Liu Jo hátizsák – Marangona

Felső – Reddor, farmer – Impress, barna western bokacsizma – Via Nicoletta (L’estrosa)

És mivel minden nőnek ezer arca van, naná, hogy időnként szeretnénk megmutatni olyan oldalunkat is a világnak, amit eddig még nem láttak a kollégáink vagy barátaink – akár egy sportosan elegáns, akár egy őrületesen csinos szett segítségével.

tunika – Divas Italiana, Liu Jo bakancs – Marangona, Moschino fekete-fehér-barna táska – Marangona

fekete nadrág – Deniz Paris, pulcsi – Deniz Paris, barna bőrdzseki – Extasy

Ha kedved támadt egy kicsit kísérletezni, vagy beszerezni pár dolgot, hogy jobban tudd variálni a már meglévő holmijaidat, akkor ne habozz: kapd fel a maszkod, és gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol a szezon legszuperebb darabjai várnak kedvező áron. Ne feledd: a divat a te játszótered! 😉

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.