Skip to main content
Blog

Őszi megújulás – az otthonodnak is

Akár új dekorációban, akár részleges vagy teljes felújításban, dizájnváltásban gondolkodsz, tudunk segíteni. Gyere el a Fashion Trend Centerbe, és nézz szét ezekben a szuper üzletekben!

 

Nemcsak a tavasz jelenthet egyet az otthonunk megújítására való vágyakozással: sokan épp az ősz beköszöntével, a bekuckózás kezdetével érzünk ellenállhatatlan vágyat arra, hogy kicsit csinosítsuk, vagy épp egy nagy levegőt véve teljesen átalakítsuk a lakás egy kis szegletét. Vagy egy egész helyiséget, esetleg az otthonunkat teljes egészében.

 

Szuper lakberendezési üzletek a Fashion Trend Centerben

 

Persze, azt valószínűleg te is tudod, hogy ez nagyrészt az anyagiakon múlik, de az is kulcsfontosságú, hogy megtalálod-e azokat a helyeket, ahol a kiváló minőségű termékek mellé még szakértői tanácsokat is kaphatsz. Magyarul, ahol nem a rábeszélés, hanem a hozzáértő segítség kapja a hangsúlyt. És ahonnan tényleg elégedetten távozol.

 

Hogy az ilyen helyek csak a mesében léteznek? Szó sincs róla! Sőt, nincsenek is olyan messze, mint hinnéd!

 

Gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol szuper üzletek kínálatából, az eladók hasznos tanácsaival „felszerelkezve” szabhatod még inkább önmagadra az otthonodat.

 

Bőséges kínálat, elérhető árak – válogass kedvedre!

 

Először persze, azt kell eldöntened, hogy nálad mit jelent az őszi megújulás, pontosan mit szeretnél csinálni a lakással ennek jegyében. Ha kisebb lépésekben gondolkodsz, például lecserélnéd a függönyt vagy az ágytakarót, akkor nézz körül a Laurea Designnál.

Laurea Design

 

Ha pedig egyedi és méretre készített kanapéra lenne szükséged, az Omega Mőbel tud benne segíteni! Saját gyártású ülőgarnitúráikat a te igényeidre szabják. Nem elemekből válogatsz hanem centiméterekben építkezhetsz. Minden garnitúra rendelhető 3-2-1, ottomános sarok, L alakú sarok vagy U alakú sarok változatban. Vannak ágyazható, ágyneműtartós, fixes és relax bútoraik. Kérésére beépítenek konnektort és USB töltőt, ágy fejvégekbe, falpanelekbe lámpákat, kapcsolókat. Szövet és bőr választékuk hatalmas.

Omega Mőbel

 

Újragondolnád a falfelületeket a nappaliban, vagy a hálódban, az ágyad környékére jönne jól egy szép új tapéta? Akkor a Majidi Tapéta kínálatában biztosan találsz olyat, ami tetszik!

Majidi Tapéta

Ha a konyhának, a gardróbnak vagy a fürdőszobának állnál neki, és akár az egészet újraálmodnád, akkor feltétlen nézz szét az Uniqitchen üzletébe. Ha a jacuzzizás, szaunázás vagy gőzfürdőzés szerelmese vagy, akkor irány a Monaco SPA új bemutatóterme, ahol minőségi termékekkel és szuper akciókkal várják a prémium wellness szerelmeseit.

Uniqitchen

Monaco Spa

Az iránymutatás már megvolt, a választás viszont már a tied! Jó tervezgetést kívánunk, reméljük, az otthonod hamarosan olyan lesz, amilyennek elképzelted!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.