Skip to main content
Blog

Őszi bőrápolás-kisokos: 5 tipp, hogy idén (sz)ép bőrrel várd az ünnepi időszakot

Segítünk felkészíteni bőrödet a közelgő hidegre! Tippjeinkkel megúszhatod a bőrszárazságot, kirepedezést, és ragyogó, egészséges bőrrel várhatod az ünnepeket.

 

Nemcsak a hulló falevelek, az óraátállítás és a Halloween jelzi, hogy beköszöntött az igazi ősz, hanem a hőmérséklet változása is: már nap közben is kell a kabát, nem csak estére, és a napsütéses órák száma is rohamosan csökken. Ez sok mindent jelenthet, például, hogy eljött a forrócsokizós, Netflix-maratonos bekuckózások időszaka, de azt is, hogy itt az ideje jobban odafigyelni az őszi bőrápolásra is.

 

5 tipp a hatékony őszi bőrápolásért

 

1, Víz, víz, víz! Biztos nem először hallod, hogy a hatékony hidratálás belülről kezdődik. Szóval, ha eddig nem ittál naponta legalább 2 liter vizet, akkor itt az ideje rászokni. Ezt a legegyszerűbben úgy teheted meg, ha mindig van nálad szénsavmentes ásványvíz kulacsban, vagy az íróasztalodon, egy pohárban.

 

2, Napsugaram: Igaz, már nem fekszünk ki napozni a medence mellé, de a fényvédelmet most sem szabad félvállról venni. Mert bár csökkent az UV-sugárzás a nyári hónapokhoz képest, azért most is van! Hogy megóvd a bőröd a korai öregedéstől, használj fényvédőt ősszel és télen is, illetve keresd a kiváló minőségű UVA-szűrőt is tartalmazó hidratálókat.

 

3, Tartsd kézben a dolgokat! Vagyis ne várd meg, míg a kezeid kirepedeznek, hanem szerezz be egy szuper, tápláló kézkrémet. Egy extra tipp: ne feledd a könyököd és a térded sem! Ezeken a területeken kevesebb a faggyúmirigy, könnyebben kiszárad a bőr, és ha már kirepedezett, kellemetlen és fájdalmas lehet – jobb, ha ezt nem várod meg, hanem időben elkezded gondosan ápolni a bőrödet itt is.

 

4, Kulcsösszetevők: A könnyű nappali krémeket cseréld sűrűbb, krémesebb, hatóanyagokban gazdagabb ápoló formulákra. A hialuronsav, az antioxidánsok és a C-vitamin a szezon slágerösszetevői – nagy piros pont a kedvenc kozmetikumaidnak, ha tartalmazzák ezeket. Érdemes ilyenkor néhány új arcmaszkot, tápláló szérumot, száraz bőrre pedig néhány arcolajat is a kosaradba tenni. A bőröd nagyon hálás lesz értük!

M&D Premium Skincare Referencia Kozmetika

5, Bízd szakemberre: Persze, honnan is tudhatnád, milyen kozmetikumok vagy kezelések válnak majd be neked a legjobban, ha eddig csak felületesen foglalkoztál ilyesmivel. Ne aggódj, ezért vannak a szakemberek! A Fashion Trend Centerben például az M&D Premium Skincare, ahol prémium minőségű termékekkel, kezelésekkel újulhatsz meg évszakról évszakra, elérhető áron.

 

Ráadásul november 7-ig egy szuper akcióval is várnak: 25% kedvezménnyel szerezheted be kedvenc őszi bőrápolási termékeidet!

 

Tedd még hatékonyabbá az őszi bőrápolást prémium termékekkel és kezelésekkel, utána pedig nem lesz más hátra, mint elégedetten bezsebelni a bókokat, és örülni annak, milyen gyönyörű és egészséges bőrrel várhatod az ünnepeket!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.