Skip to main content

Édesanya, modell, divattervező és üzletasszony. Victoria Beckham a letisztult, kifinomult eleganciájával és nőies megjelenésével mára már igazi divatikonná vált. Ugye Te is szívesen öltözködnél úgy, mint ő? Most mutatunk egy összeállítást, mellyel Te is könnyen az egykori Spice Girls tag bőrébe bújhatsz!

A zakó fazonú ruha az őszi divat egyik legtrendibb darabja, és ki ne tudná ezt jobban, mint Victoria Beckham. Egyszerű, mégis különleges megjelenést kölcsönöz, melyet neked is érdemes beszerezned 2018 őszén!

 

Igaz, a stíluskirálynő szűk, fekete nadrághoz és körömcipőhöz vette fel, de szerintünk egy combcsizmával is tökéletes párosítás. És Te mivel viselnéd?

A képen látható Allora ruhával egy kicsit Victoria Beckhammé válhatsz a mindennapokban. Gyönyörű csipke aljrésze még különlegesebbé teszi ezt a trendi viseletet. A derekán található megkötő, pedig szépen karcsúsítja alakodat, épp úgy, mint a divatkirálynő ruháján található gombok.

 

Allora

 

Nem csak ellesni tudod a divattippeket a sztároktól, de földszinti üzleteink választékából össze is tudod állítani ez alapján szettedet!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.