Skip to main content

Az Öltözz, úgy mint… cikksorozatunk folytatódik! Ezúttal, pedig egy olyan latin dívát vettünk górcső alá, aki nem csak a színpadon vagy a kamerák előtt, de a divat terén is mindig brillíroz.

Eleganciájával, kifinomult stílusával, Jennifer Lopez, szinte mindig az aktuális divat előtt egy lépéssel jár. Így nem kérdés, hogy számunkra egy követendő példa. Ugye Te is szívesen öltözködnél úgy, mint J.Lo? Most hoztunk egy szettet, melyet Te is könnyen beszerezhetsz, hogy igazi dívaként lépj az utcára!

Az énekesnő korát meghazudtolóan remek formában van, melyet a rengeteg edzésnek és egészséges étkezésnek köszönhet. Ruháit, pedig úgy válogatja össze, hogy feszes idomait, és tökéletes alakját meg tudja mutatni a nagyvilágnak. Így tette ezt az alábbi képen látható összeállításon is. Karcsú derekát egy övvel, míg arányosan széles csípőjét egy testhezálló ceruzaszoknyával hangsúlyozta ki. De figyelt az apró részletekre is! Éppen ezért az övet a stílusában megegyező táskájához párosította, melyek sötét színükkel jól kitűnnek az outfitből. A ruhadarabok ugyancsak összhangban állnak egymással, ha csak a színüket is nézzük.

De most lássuk, miket kell beszerezned ahhoz, hogy Te is ilyen lehengerlően nézhess ki! Igaz, Jennifer Lopeznek ezt az igazán nőies outfitjét, ezúttal mi most egy kicsit a téli divathoz igazítottuk, de a három alapdarab, melyre mindenképpen szükséged lesz, az a vékony garbó, ceruza szoknya és egy vékony vagy akár vastag öv a derekadra. A színeknek a téli divat se mond nemet, így nyugodtan választhatsz kicsit élénkebb darabokat is. Az összhang ennél az összeállításon a színekben rejlik, hiszen a barna, mustársárga és fekete színek tökéletes egyensúlyban állnak. Az állatmintás sapka számunkra a favorit, mely remekül feldobja ezt a kifinomult szerelést, és amely igazán meghozza a díva hatást.

Ugye nem is olyan nehéz úgy kinézni, mint Jennifer Lopez? Mindössze a megfelelő ruhadarabokat kell jól összeválogatnod és máris egy kicsit a bőrébe bújhatsz!

 

Látogass el földszinti üzleteinkbe és válogasd össze akármelyik sztár outfitjét! 😉 Ezt az összeállítást a Rinascimentoban találod.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.