Skip to main content
Blog

Öltözz úgy, mint Goldie Hawn

Az Öltözz úgy, mint… cikksorozatunk legújabb főszereplője ezúttal az Oscar-díjas színésznő, Goldie Hawn. Talán kevesen tudják, de édesanyja magyar származású volt, aki a Goldie nevet az Aranka név angol tükörfordításaként választotta lányának.

Öltözködését illetően, Goldie Hawn előszeretettel visel kényelmes, hétköznapi ruhákat, melyekben kényelmesen érzi magát. Legtöbbször csak a vörös szőnyegen és fontos eseményeken ölt magára elegáns ruhákat és búj magas sarkúba. De éppen ezért szeretjük annyira! Hiszen megmutatja, hogy 73 évesen is bátran viselhetsz színeket, esetleg kicsit mélyebb dekoltázsú felsőket, de legfőképpen azt, hogy olyan ruhadarabokat, melyekben igazán önmagad tudsz lenni.

Forrás: Pinterest

 

Ezt a szettet Te is könnyen össze tudod állítani magadnak. Mire is van szükséged hozzá? Először is egy színes szandálra vagy jelen esetben egy papucsra, mely színben jól passzol a felsőhöz.

Via Nicoletta

 

Ha ezt a papucsot nézzük, akkor felsőnek válassz pirosat vagy akár egy mintás lenge topot, melyet akár a nadrágba bedugva is felvehetsz.

Rinascimento

 

Végül pedig szükséged lesz egy fehér nadrágra és egy fehér kézitáskára. Ezzel pedig összeállt Goldie Hawn egyszerű, fiatalos és trendi outfitje. Tökéletes választás a rohanós hétköznapokra vagy egy városnézős hétvégére. És Te hova vennéd fel?

Futureal

 

Látogass el földszinti üzleteinkbe, hiszen nálunk bármelyik korosztályban lehetsz stílusos! ;) Ráadásul most hétvégén (május 17-19.) a Fashion Weekend alatt akár 50% kedvezménnyel vásárolhatsz! Részletekért kattints a képre:

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.