Skip to main content
Blog

Öltöztesd karácsonyba a lakásod!

By 2019-12-05No Comments

Egyelőre még neked is fejtörést okoz, hogyan díszítsd fel az otthonodat az ünnepekre? Akkor hadd segítsünk néhány ötlettel!

 

  1. Kezdd az ajtódísszel – Akár az egyszerűbb, akár a díszesebb ajtódekorokat szereted jobban, az idei kínálatból biztosan megtalálod az új kedvenced!

 

  1. Karácsonyi mesevilág – Csempéssz egy kis ünnepi idillt a lakásodba – egyszerűbb lesz, mint gondolnád. Például egy ilyen mini korcsolyapályára pillantva visszarepülhetsz a gyerekkorodba, és ugyanolyan csillogó szemmel várhatod az ünnepet!

 

  1. Nincs olyan, hogy túl sok – Hógömbök, LED-es fényfüzérek, égősorok, fényfüggönyök… semmi sem szab határt annak, meddig mész el idén a díszítéssel.

 

  1. Fejezd ki magad a dekorációval is – Legyél a retró stílus szerelmese, vagy igazi állatbarát, idén a karácsonyi dekoráció is segíteni fog kifejezni magad.

 

  1. Bent is, kint is – A kültéri dekorációt se hanyagold el! Ha áll egy fenyőfa a kertedben, feltétlen díszítsd fel, és vendégeidet üdvözölheti egy világító szarvas vagy akár maga a Télapó is! Ezek apróságok, de az ünnepek idején sokat jelentenek, és a legtöbb ember imádja őket!

 

Szerezd be egy helyen az ünnepi lakásdekorációt és a karácsonyfadíszeket is a Karácsonyi Dekoráció boltban – a Fashion Trend Centerben mindent megtalálsz, hogy idén minden eddiginél szebb díszítéssel várhasd a karácsonyt!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.