Skip to main content
Blog

Nyereményözön és egy szuper nap az egészségért: ilyen volt a Trendben a sport!

Élmény volt, imádtad, esetleg egy-két szuper nyereményt is bezsebeltél, vagy már most a következőt várod? Akkor mindenképp fusd át ezt a rövid összefoglalót a március 19-i Trendben a sport! rendezvényünkről.

 

Március 19-én rendeztük meg tavaszváró sporteseményünket, a Trendben a sport!-ot, ahol többféle mozgásformával, finomságokkal teli pultokkal, szuper kiállítókkal és értékes nyereményekkel vártunk minden érdeklődőt.

 

Mozogni jó, a közös sport pedig élmény!

Akár ez is lehetett volna a Trendben a sport! szlogenje. Te is egyetértesz vele? Akkor biztosan élvezted, hogy mennyiféle mozgásformát és csoportos edzést lehetett kipróbálni, az energy mixtől a drum fiten át a zumbáig.


Az ingyenes edzések mellett díjmentes táplálkozási tanácsadáson és bioimpedancia elemzésen (BIA) is részt vehettél. Ugye, nem hagytad ki ezeket sem?

 

Kiállítóink kitettek magukért

Infókkal, érdekességekkel, ajándékokkal és finomságokkal is készültek a helyszínen kiállítóink, a Trend Kamra, a Spider Falmászó Club, a Bodybox – Private Fitness Studio, a Zepter. A MyEatrend pedig nemcsak kóstolókkal várt, hanem az alapító Gyöngyösi Szilvia Sziszóval együtt is edzhettél.

dōTERRA

Zepter

MyEatrend

Trend Kamra

MyEatrend

Nyereményözön

A MyEatrend az első száz regisztrálót egy-egy szuper ajándékcsomaggal is meglepte, de további értékes nyeremények is gazdára találtak. Kisorsoltunk 3 db 10.000 Ft értékű Fashion Trend Center utalványt, Omega Möbel és Trend Kamra vásárlási utalványokat, Outdoor House és Zepter ajándékcsomagokat, AROMI pizzákat, illetve DIAGNOST vérvételi csomagokat is, mert első az egészség! A főnyeremény pedig egy Zepter okosszemüveg volt.

 

 

Reméljük, hozzánk hasonlóan ti is úgy érzitek, hogy egy szuper napot töltöttünk együtt, remek hangulatban, és bízunk abban is, hogy hamarosan újra találkozunk egy klassz eseményen. Addig is várunk benneteket üzleteinkben!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.