Skip to main content

A márciussal nagy örömünkre végre beköszöntött a tavasz! A még mindig tartó hidegebb napok ellenére, itt az idő, amire már nagyon vártunk, a nagy tavaszi gardróbfrissítésre. A téli kabátunkat, meleg csizmánkat felváltják a bőrdzsekik, szoknyák, átmeneti cipők, a színekről nem is beszélve.

Nézzük mi is a tavaszi divat 2018-ban!

  1. Levendula

Süel

Az idei év színe egyértelműen a lila és annak minden árnyalata, elsősorban a levendula lett. Párosíthatjuk pasztellszínekkel, de ami még jobb: feldobhatjuk valamilyen élénkebb, merészebb színnel is. Mondjuk, jöhet hozzá egy pink táska?

  1. Rojtok

World Trend Fashion

 

A merészebbeknek ajánljuk a rojtok viselését, természetesen csak mértékkel! Igaz, eddig még csak a fesztiválokon tudtuk elképzelni ezeket a bohókás darabokat, azonban a tavaszi divat 2018-ban lehetővé teszi, hogy feldobjuk vele mindennapi öltözékünket is.

  1. Farmer

Deniz Paris

 

Ami mindig örök divat marad, a farmer idén is teret hódít a divat világában. Most azonban akkor leszelünk igazán stílusosak, ha a sötétebb árnyalat mellett döntünk. Ráadásul akkor se lövünk mellé ha tetőtől talpig farmerbe bújunk. Legyen az egy farmerszoknya, egy nadrág vagy egy farmerkabát tökéletes párosítása.

  1. Minták minden mennyiségben

Reddor

 

Ha tavasz, akkor virágminta! Mert nem csak a természet, de mi is virágba borulunk ebben az időszakban. Emellett azonban például egy absztrakt mintázatú nadrág vagy egy hátoldalán mintás farmerkabát is remek választás lesz.

 

+1 Edzőruha az utcára?

Deniz Street Fashion

 

Talán az idei év legnépszerűbb trendje az edzőcuccok viselet, mely egyszerre stílusos és kényelmes is. Míg néhány évvel ezelőtt cikinek tartottuk kimenni benne az utcára, mára már ez lett az egyik legmenőbb öltözet. Ki vállalná be?

 

A Fashion Trend Center üzletei már felkészültek a nagy tavaszi gardróbfrissítésre! És Te?

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.