Skip to main content

A változékony időjárásra való tekintettel, érdemes több féle cipővel rendelkezned az őszi időszakban. Most megmutatjuk a legtrendibb darabokat, hogy lábbeliddel még stílusosabb legyenek mindennapjaid!

Az egyik alapdarab, melyet neked is érdemes beszerezned, az egy bőr, belebújós bokacsizma. Letisztult darab, melyet sportos, de akár elegáns outfitedhez is nyugodtan párosíthatod, hiszen ez a fazon minden stílushoz tökéletesen illeszkedik. Ráadásul kényelmes és nagyon stílusos.

Via Nicoletta

2018 őszén az állatminta nemcsak a ruhákon, de a cipőkön is megjelenik, mint a szezon legtrendibb mintája. És hogyan lehet ezt még fokozni? Ha olyan darabot választasz, mint a képen látható lábbeli. Ugyanis az őszi divat szerint a zoknicipő tarol idén. Ezzel a cipődivattal garantáltan kitűnsz a tömegből és a legstílusosabb leszel az utcákon.

Dress Bar Women

És ha valami csinosabb darabot szeretnél beszerezni, akkor kövesd az idei cipődivatot és válaszd a tömb sarkú bokacsizmát! Anyaga lehet bőr vagy akár velúr, ez a fazon igazán trendi 2018 őszén. Színét tekintve pedig mi a barnás színeket javasoljuk, hiszen a föld színei az őszi divat alapjai.

Piaf Paris

 

Készülj fel az őszre, válogass földszinti üzleteink kínálatából és ne feledd: Cipőből sohasem elég! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.