Skip to main content
Blog

Mintás vagy egyszínű?

Akár az egyszínű, akár a mintás holmikat szereted jobban, ezeket a szuper szetteket látva talán felpróbálsz majd pár olyan ruhát is, amelyeknek eddig nem adtál volna esélyt. 

 

A mostani helyzetben mi is azt tanácsoljuk, hogy maradj otthon. De azért arról már most simán ábrándozhatsz, mit veszel fel, amikor enyhül a koronavírus járvány, és újra kimozdulsz a négy fal közül.

 

  1. Csodás pasztellek – Akár a minták szerelmese vagy, akár az egyszínűek jönnek be inkább, biztosak vagyunk abban, hogy a te szekrényedben is ott lapul egy-két pasztellszínű ruha. Eltaláltuk? Kapd elő, és próbáld fel újra ezeket – garantáltan tavaszi hangulatba hoznak majd!

Manon

 

  1. Modern Hófehérke – Akár egy különleges szabású egyszínű fehér ruhát, akár egy mintás, vagy feliratos darabot próbálgatsz, szerintünk az a lényeg, hogy az ízlésednek és az alakodnak megfelelő ruhát válassz, amiben jól érzed magad!

Manon

 

  1. Borulj virágba – Ha máskor nem is viselnél virágmintát, tavasszal és nyáron mindenképp tegyél vele egy próbát: ez a motívum még bájosabbá varázsol, és mindenkinek remekül áll!

Dress Bar Women

Sandro Roma

 

  1. Szinte mindent lehet! – Engedd szabadjára a képzeleted, kreativitásod: szinte mindenféle színt és mintát viselhetsz.

Manon

 

  1. Extra tipp: készítsd el a saját mintás ruhádat! Ha van otthon egy világos, egyszínű, oversize inged vagy tunikád, amit már úgysem hordasz, pár textilfilced is akad valahol, és némi kézügyességed is van, akkor hajrá: használd alkotásra a megnövekedett szabadidődet!

Sandro Roma

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.