Skip to main content
Blog

Mert anya csak egy van! – Szuper ajándékötletek Anyák napjára

Május első vasárnapján az anyukáké a főszerep! Nincs még ötleted mivel köszönthetnéd édesanyukádat ezen a jeles napon? Virágcsokor, bonbon vagy egy közös fotó? Ezek mind nagyon jó ajándékötletek, de valószínűleg már ezeket mind elsütötted az évek során. Most adunk néhány ötletet, mellyel igazán különlegessé teheted az Anyák napját 2019-ben!

A táska egy nő legjobb barátja! Így egy stílusos, márkás kézitáskával nem lőhetsz mellé Anyák napján sem. Válassz egy trendi, állatmintás darabot, hogy a Te anyukád is egy igazi „cool mom” legyen!

World Trend Fashion

 

Vagy pedig, egy egyszerű, visszafogottabb táskát az elegancia jegyében!

Marangona Multibrand Store 1

 

Minden anya kiérdemel egy kis kényeztetést, főleg az arcbőre. Válogass össze kozmetikai krémeket, szérumokat és varázsold vissza arcbőrének fiatalságát! Ezzel az ajándékötlettel emlékeztetheted, hogy mindig kijár egy kis én idő!

M&D Premium Skincare Referencia Szalon

 

Ugye a Te anyukád főztje a legfinomabb? Hiszen szívét-lelkét beleteszi… Ajándékozz tányérkészletet vagy egyéb felszereléseket az étkezőbe, hogy a finomabbnál finomabb ételeket egy csodaszép asztalnál tudja felszolgálni!

La Tenda

 

De ha inkább élménnyel gazdagítanád Anyák napján 2019-ben, akkor tartsatok egy kis csajos napot! Közös arckezelés a kozmetikusnál, szépítkezés a fodrásznál vagy a körmösnél, közös shoppingolás majd egy finom ebéd. Ugye milyen remekül hangzik? Ezekkel a programokkal, még szorosabbá kovácsolhatjátok a kapcsolatotokat és örök emlék marad mindkettőtök számára! És ami a legjobb, ezeket mind megtehetitek nálunk, a Fashion Trend Center-ben!

Plusz egy ajándékötlet! Ha Te is azok közé tartozol, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékvásárlást, és kapkodva egy feleslegesnek tűnő ajándéktárgyra költ, akkor inkább válaszd a Fashion Trend Center vásárlási utalványt! Így a saját ízlésének megfelelően tudja beszerezni a legdivatosabb darabokat.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.