Skip to main content
Blog

Merész színek, laza darabok mindenkinek

Kényelmes ruhákba bújnál, de az év első felében ráuntál a melegítő-póló párosra? Akkor hadd ajánljunk valami sokkal izgalmasabbat: íme, a nyár legszínesebb, leglazább szettjei!

 

Ne félj a színektől – Mikor máskor játszhatnál, kísérletezhetnél kedvedre a színekkel, ha nem nyáron? A legforróbb évszakban valahogy még lazábbak, még merészebbek vagyunk, jobban merünk változtatni a stílusunkon. Ugye, te is felpróbálsz valami újdonságot? Mit szólnál egy ilyen korallszínű ruhacsodához?

Via Nicoletta

Batikolt újragondolva – Ha eddig úgy érezted, a batikolt holmik nem a te világod, akkor nézz szét még alaposabban az üzletek kínálatában. Mert hogy manapság már annyi gyönyörű batikolt mintás ruhát lehet találni – sok közülük ráadásul extra kényelmes is.

Via Nicoletta

 

Modern Édenkert – Az élénk színek mellé jöhetnek a gyümölcsminták, de akár a benned szunnyadó leopárdot is megmutathatod a világnak.

TR Moda

Via Nicoletta

 

Extra tipp – Ha attól tartasz, hogy egy színes, mintás egyberuha teltebbnek mutat vagy összenyomja az alakodat, akkor válassz egy derékban megkötős darabot, és viseld telitalpú vagy magassarkú szandállal.

Via Nicoletta

 

Megtetszett ez a trend, vagy konkrétan valamelyik ruha? Akkor van egy jó hírünk: minden darabot megtalálsz a Fashion Trend Centerben. Shoppingra fel! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.