Skip to main content
Blog

Még itt a nyár, használd ki!

A legforróbb évszak még javában tart, érdemes a legtöbbet kihozni belőle – segítünk, hogy te is minél jobban ki tudd élvezni a hátralévő nyári napokat. 

 

Bár a naptárad arra figyelmeztet, hogy lassan itt a szeptember, azért a nyárnak még messze nincs vége. Jön a hosszú hétvége, elutazhatsz valahová a pároddal vagy a barátaiddal, vagy strandolhatsz, fagyizhatsz, tóparti sétára mehetsz a legjobb barátnőddel, vagy kipróbálhatod a legmenőbb vízi sportokat.

 

És persze néhány szuper, új nyári holmi beszerzésével sem vagy még elkésve – lássuk, mit érdemes beújítani egy minden szempontból színes nyárutóra!

 

1, Kell egy különleges fazonú felső – Egy ilyen top azonnal feldobja a hangulatod és a megjelenésed, nem mellesleg kényelmes és szellős viselet is.

 

2, Modern hercegnő – Mi lehetne elegánsabb, csinosabb, hercegnősebb egy földig érő szoknyánál? Ha eddig nem volt ilyened, érdemes felpróbálni egyet, bele fogsz szeretni!

 

3, Mutasd a hasad – Az idei nyár egyik slágere a pánt nélküli top, viseld bátran! Kombinálhatod az előbb említett hosszú szoknyával, izgalmas lesz az összhatás.

 

4, Tengerpart a városban – A strandruhákat idéző horgolt felsők, ruhák egy kis tengerparti fílinget csempésznek a városba, így még teljesebbé tehetik a nyár utolsó napjait.

 

Megtetszett valamelyik a fenti darabok közül? Akkor jó hír számodra, hogy a Fashion Trend Center földszintjén a Süel üzletében beszerezheted ezeket.

És bizony, még érdemes néhány szuper nyári holmit beújítani, hiszen az előrejelzések szerint szeptemberben is szép időben bízhatunk – így tehát még nagyon sokszor viselheted új kedvenceidet. Utána pedig elteheted jövőre, hiszen néhány hónap, és megint itt a nyár!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.