Skip to main content

„Én nem ruhákat tervezek, hanem álmokat.”

A fenti idézet nem más nevéhez tartozik, mint a világhírű divattervezőhöz és üzletemberhez, Ralph Lauren-hez. Szeretnél néhány érdekességet megtudni róla? Olvass tovább! A cikk végén a Fashion Trend Center, egy számodra is kecsegtető ajánlatát is megtalálod!

Az 1939-es születésű Ralph Lifshitz, 16 éves korában változtatta meg a vezetéknevét Lauren-re. Gyerekként nagyon jól baseballozott és kosarazott. Baseball játékos vagy művész szeretett volna lenni, mint édesapja, de végül a divat területén helyezkedett el. És milyen jól tette, igaz? Egy férfi ruházati boltban kezdett el dolgozni eladóként, majd egy nyakkendő gyártó cégnél folytatta pályafutását. Innét merítette az ötletet és 1967-ben megalapította a Ralph Lauren vállalatot, mely kezdetben nyakkendőket, később bomber dzsekiket és farmerokat árult. Ez volt az első teljes férfi kollekciója, mely a ’Polo’ nevet kapta. Később kezdett hozzá a női ruhák tervezéséhez és gyártásához is. A híres emblémával ellátott Ralph Lauren pólókat 1971-ben mutatták be, mely eredetileg 24 különböző színben kapható.

A tervező, egy Ricky Ann-Beer nevű nőt vett el feleségül, akitől két fiú és egy lány gyermeke született. Tudtad, hogy Ralph Lauren étterem tulajdonos is? Így van, méghozzá Chicago-ban, New York-ban és Párizsban is megnyitotta az ’RL’ nevű helyét. A ruháit elnézve, mi szívesen ellátogatnánk valamelyikbe.

World Trend Fashion

A világhírű luxus márkáról sokan csak álmodoznak, mert a termékek megfizethetetlen számukra. Most azonban van egy jó hírünk! Ugyanis a Fashion Trend Center-ben elérhető áron megszerezheted a hőn áhított ruhadarabjaidat! Ugye milyen nagyszerű?

Szerezd meg most Te is a híres Polo felsők egyikét és viseld bátran kedvenc luxus márkádat!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.