Skip to main content

Az új évben is fontosnak tartod, hogy veled együtt gyermeked is stílusos maradjon? Akkor most jól figyelj, mert mutatjuk a 2019-es gyerekdivatot!

Kislányoknak

A púder színektől, nagy örömünkre, 2019-ben sem szabadulunk! És így van ez a gyerekdivat terén is. A púder rózsaszín például az egyik legtrendibb szín idén, melyet kislányod is garantáltan szeretni fog. Párosíthatod sötét, de akár világos színű ruhadarabokkal is! Az alábbi összeállításban, mi egy rózsaszín, feliratos felsőt egy kényelmes, sötét cicanadrággal kombináltuk. Ez a nadrág az egyik legszerethetőbb darab, hiszen gyermeked önfeledten játszhat benne, nem fogja a kényelmetlenség zavarni. A hideg elleni védelemre is készülj fel! Adj rá lányodra ilyen szuper pufikabátot és irány az ovi!

Ariella

 

Kisfiúknak

Vagányságból ötös! Ez jellemzi leginkább a 2019-es fiú gyerekdivatot. Az óvodás vagy kisiskolás fiúk egyre inkább szeretik az olyan menő ruhadarabokat, melyekkel bevágódhatnak társaiknál. A gyerekdivat pedig természetesen ezt lehetővé is teszi! A bokánál gumis végű farmer nadrág egy igazán különleges és divatos darab idén. Kapucnis felsővel viselve, pedig a fiad lesz a legmenőbb, akire a kislányok csak úgy tapadni fognak!

Ariella

 

A felnőtt divathoz hasonlóan a gyerekdivat is követi a trendeket…púder színek, lazaság és vagányság.  A részletekben rejlik a lényeg. :) Látogassatok el földszinti üzleteinkbe és öltözzetek fel együtt csemetéddel!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.