Skip to main content
Blog

Legyél szupercsinos Valentin napon – 3 tuti csajos tipp

Semmivel nem vagy még elkésve – segítünk, hogy a szerelmesek napján újra elvarázsolhasd a párodat.   

 

  1. Mit viselj? – Bár mindannyian tudjuk, hogy nem a ruha teszi az embert, azért nekünk, nőknek kimondottan jól esik csinosan felöltözni, és néha beújítani pár szexi rucit. Miért lenne ez másképp Valentin napon? ;) Attól, hogy idén otthon töltjük a szerelmesek ünnepét, még ugyanúgy vágyunk rá, hogy felvehessünk egy fodros-romantikus, vagy épp egy csábító, fűzős kis fekete ruhát. Neked melyik stílus jön be inkább? Bármelyiket választod is, még nem késő beszerezni!

Ruha: Pippi by Papp Ildi, Csizma (Rinascimento): Divas Italiana, Táska: CCC

Ruha: Pippi by Papp Ildi, Cipő és táska: CCC

Divas Italiana

Deniz Paris

Deniz Paris

 

  1. Mivel viseld? – Bizony, hogy a részletek is fontosak – legyen szó akár egy új ékszerről, akár egy cipőcsodásról. Válassz bátran a merészebb darabok közül, de arra figyelj, hogy a ruháddal és a többi kiegészítőddel összhangban legyen.

Deniz Paris

CCC

 

  1. Az utolsó simítások – Ha a fodrász és a sminkes már nem is fér bele az idődbe, aggodalomra semmi ok: az interneten található jobbnál jobb videókból számos make up és frizura elkészítését ellesheted. De ha ránk hallgatsz, nem a legbonyolultabbat szemeled ki magadnak, hanem olyasmit, amit biztosan el tudsz készíteni, méghozzá rövid idő alatt. Összesen maximum egy-másfél órát szánj a sminkedre és a hajadra – így több idő marad a szerelemre! ;)

 

Kedvet kaptál összeállításunkból? Ne feledd, még nincs késő beszerezni a legcsinosabb rucit, amivel meglepheted párodat! Bizonyos üzletekben pedig szuper akciókkal várnak benneteket ezidő alatt: 

– A Divas Italiana üzletében 50% kedvezményt adnak mindenre (kivétel a legújabb tavaszi kollekció)
2021. 02.13-02.14-ig.
– A Dress Bar Women üzletében 50% kedvezményt adnak mindenre (kivétel a legújabb tavaszi kollekció) 2021. 02.13-02.14-ig.
– A Dress Bar Jeans üzletében 50% kedvezményt adnak mindenre (kivétel a legújabb tavaszi kollekció) 2021. 02.13-02.14-ig.
– A Marco Renzo üzletében 20% kedvezményt adnak mindenre 2021. 02.12-02.14-ig.
Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.