Skip to main content

Néhány nap múlva újra itt az év vége és köszönthetjük 2019-et! Ugye Te is stílusosan szeretnél átlépni az új évbe? Akkor most figyelj, mert igazán trendi buli ruhákat mutatunk be, hogy Te lehess a szilveszteri buli királynője!

A Szilveszter 2018-ban is flitterekkel és csillogással teli lesz! Ha Te is előszeretettel viselsz ilyen party ruhákat ebben az időszakban, akkor most akár tetőtől talpig ragyoghatsz bennük. A flitter már évek óta a szilveszter egyik elengedhetetlen kelléke, így idén is bátran viseld azt. Viselheted elegánsan, de akár kicsit sportosabban is, arany vagy akár ezüst változatában is. Neked melyik jön be jobban?

 

World Trend Fashion

Manon

 

A mini ruhákon túl is van élet! Neked is nagy kedvenced az overáll? Nagyon kényelmes és trendi is egyben, így ha a szilveszteri buliban se szeretnél lemondani róla, flitteres változatát neked találták ki! Az alábbi képen látható overállon, az egyszerű, letisztult nadrágrésznek köszönhetően a figyelem a flitterekkel borított, mély dekoltázsú felsőrészre összpontosul. Párosítsd tűsarkúval és egy egyszínű kistáskával és garantáltan Te leszel a szilveszteri buli királynője!

 

Piaf Paris

 

Inkább kerülnéd a feltűnést és a visszafogottabb ruhákra voksolsz az idei szilveszteri buliban? Akkor viselj bőrből készült ruhadarabokat! Az alábbi bőrnadrágos outfit nagyon vagány, magassarkúval kiegészítve pedig igazán dögös leszel!

 

Nude

Bármilyen stílus képviselője is vagy, földszinti üzleteinkben biztosan megtalálod kedvenc szilveszteri szettedet!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.