Skip to main content

Eljött, amire egész évben vártunk! Ugyanis Júniussal beköszöntött a várva várt nyár, és vele együtt a bikiniszezon! Arról már szó esett, hogy milyen ruhákat érdemes idén beszerezned, na de mi a helyzet a vízparti viseletről? Olvass tovább, mert most megtudhatod, hogy melyik bikinikben lehetsz igazán a strand királynője!

  1. Romantika a vízparton is

Előszeretettel viselsz romantikus stílusú ruhákat a hétköznapokon? Akkor hogy a vízparton se kelljen megválnod ettől, bikini vásárlásakor idén válaszd a horgoltat! Lehet egyszínű vagy mintás, a rajta lévő horgolt mintázat igazán egyedivé teszi. Ugye milyen csodás darabok?

  

 

Marangona

       

 

World Trend Fashion

 

  1. Minták minden mennyiségben

Számodra is unalmas az „egyszerű, de nagyszerű” viselet? Akkor dobd félre és válaszd a mintás, színes bikinit! Itt nincsenek határok, minél mintásabb, annál jobb. Hisz a nyár a vidámságról, felszabadultságról szól, nem igaz? És mi más tükrözné ezt jobban a strandokon, mint egy motívumokkal teli bikini!

World Trend Fashion

 

  1. A tökéletes fürdődressz

Ha jobban kedveled az egyrészes fürdőruhákat, akkor idén a mélydekoltázsú fazon mellett érdemes döntened! Legyen az letisztult, egyszínű vagy akár vidám, mintás darab, a stílusodnak megfelelőt választva, garantáltan elnyered a strand királynője címet! Az egyszínűt feldobhatja fodros rész, például a vállrészen, de a színes párját is megbolondíthatja egy kis áttetsző rész az oldalán vagy a pántján.

Marangona

Ugye segítségünkkel, Te is kiválasztottad a számodra tökéletes bikinit? Akkor szerezd be földszinti üzleteinkben, kapd fel magadra és irány meghódítani a strandokat! A naptejet ne hagyd otthon!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.