Skip to main content

Pasztellszínek, csillogó arany, virágminták. Neked is rögtön a nagy tavaszi gardróbfrissítés jutott eszedbe? Nos, ezentúl nem a ruháké a főszerep, hanem most megmutatjuk mik a lakberendezési trendek 2018-ban.

Ha épp lakásfelújítás előtt állsz, vagy csak apró változtatással szeretnéd megújítani a lakásodat, akkor ezt a cikket neked ajánljuk.

A fagyi színek, mint a halvány rózsaszín, sárga vagy a zöld igen menő a lakberendezés terén is. És ahogy a fagyi pultnál több ízt is kérhetsz egyszerre, úgy a lakberendezési tárgyak, falak színeit is bátran mixelheted. Természetesen az összhangot megtartva. Például ezen a csodás narancsszínű kanapén remekül mutatnak a smaragdzöld díszpárnák. Nem beszélve a mellette lévő türkizkék függönyről, mely tökéletes harmóniát teremt a szobában.

La Tenda Home

Míg a tavalyi évben a metál, idén az arany és a bronz a befutó. Persze ne borítsd be arannyal az egész lakást, de egy-egy hangsúlyos darab remekül feldobja majd a szobát. A sötét falak pedig kihangsúlyozzák mindezeket. Ugye Te is szívesen teázgatnál és királynőnek éreznéd magad például ezen a csodás bronz kanapén? De akár egy-egy arany vagy bronz váza, képkeret vagy lámpa is ugyanezt az eleganciát fogja sugallni a lakásban.

La Tenda Home

Virágok nélkül nincs tavasz. És így van ez a lakberendezés terén is. Egy meseszép, virágmintás dekor függöny frissességet és megújulást hoz a lakásba. Apró változtatás, és mégis mint ha kicserélték volna a szobát. De akár egy két mintás párnával is elérheted ezt az üde hangulatot.

La Tenda Home

 

Ezek után ugye Te is kedvet kaptál a dekoráláshoz? Vágj bele most, és vidd el a lakásodba is a tavaszt! Segítségedre lesz a földszinten található La Tenda Home!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.