Skip to main content

„Van zsákodban minden jó, piros alma, mogyoró…”

Hamarosan elérkezik Mikulás napja, mikor minden „kis cipőcske megtelik”. Légy kreatív idén, és a sok édesség mellé csomagolj egy-két meglepetés ajándékot is gyermeked számára! Most adunk néhány tippet, mivel tudod feldobni a Mikulás csomagot!

A plüss figura szinte minden gyerek számára egy jó alvótárs lehet, ráadásul, ha az a kedvenc mesehőst ábrázolja! Így a csokik és cukorkák mellet a Mikulás csomagban, a plüss játék, tökéletes meglepetés lehet kislányod vagy kisfiad számára.

 

A Te kisfiad is az autók szerelmese? Akkor csempéssz egy-egy kisautót gyermeked Mikulás csomagjába! Kis apróság, de számára hatalmas meglepetés lehet. Hiszen egy menő kisautónak egy kisfiú sem tud ellenállni.

 

 

A gyurma az egyik legsokoldalúbb és legegyszerűbb játék, mely remekül fejleszti a gyerekek kreativitását. Ráadásul gyermekeddel együtt gyurmázva, még Te is kikapcsolódhatsz egy kicsit. Azonban elég sűrűn cserélni kell a színeket, vagy újakat beszerezni, mert hamar össze tudnak keveredni. Így a Mikulás csomag egyik kiegészítője lehet egy-egy kisdoboz színes gyurma. És Nektek melyik színt kéne újra beszerezni?

 

 

Gyerekajándék

 

Szerezz örömet csemetédnek, csempéssz egy játékot a Mikulás csomagjába! A földszinten taláható Gyerekajándék üzletben hatalmas kínálat és aktuális mesejátékok várnak!

 

S ha már a Fashion Trend Centerben jársz, ne feledd, december  9-ig várjuk a megunt, feleslegessé vált, de még jó állapotú ruhákat és cipőket az Adománygyűjtőponton (1095-ös üzlet). A felajánlásokat kedvezményekre jogosító kuponokkal köszönjük meg, melyben a Gyerekajándék üzlete is megtalálható. Gyertek minél többen! Segíteni jó!

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.