Skip to main content
Blog

Kötöttek – leromboljuk a sztereotípiákat

Ha eddig te sem mertél kötötteket viselni, mert biztos voltál abban, hogy elég kevés embernek állnak jól, akkor ideje végleg leszámolni pár tévhittel!

 

Talán veled is előfordult már egy-egy shoppingolás alkalmával, hogy nagyon megtetszett valami kötött csoda… megsimogattad, magadhoz mérted, de azzal a lendülettel gyorsan vissza is tetted a helyére, mondván, hogy úgysem állna jól.

 

Emögött azok a rossz berögződések, sztereotípiák állnak, amelyekkel mindannyian kislánykorunk óta találkozunk. És olyan mélyen belénk ivódtak, hogy már gondolkodás nélkül elhisszük, alapigazságnak véljük őket. Ugye, szerinted is épp itt az ideje, hogy örökre leszámoljunk a kötötteket övező tévhitekkel?

 

  1. tévhit: „a kötött bizonyos kor után nem előnyös” – nem igaz. Egy nagymama épp úgy megtalálhatja a hozzá leginkább illő kötött darabokat, mint egy tinédzser.

Süel

 

  1. tévhit: „bizonyos kor után adott színek már ’nem valók’” – nem igaz, manapság már bárki hordhat bármilyen színt, ami neki a legjobban áll és ami neki tetszik.

Süel

 

  1. tévhit: „minden kötött erősít” – nem igaz. Sok múlik azon is, mennyire vastagszálú anyagból készült az adott ruha vagy pulcsi, illetve, hogy milyen a fazonja. Egy vékonyabb szálú, előnyös fazonú kötött darab csinosan fog állni, bármilyen is az alkatod.

Süel

 

  1. tévhit: „csak, akkor állnak jól ezek a termékek, ha S-M méret vagy” – nem igaz. Ha az alkatodnak és színtípusodnak megfelelő kötöttek közül választasz, sem pár pluszkiló, sem a terhespocak nem fog számítani.

Süel

 

Ha ezek fényében meggondoltad magad a kötötteket illetően, és felpróbálnál párat, akkor irány a Fashion Trend Center, ahol hétköznapokon és szombaton már este 7-ig vásárolgathatsz kedvedre. A nyitvatartásról itt olvashatsz részletesebben: https://fashiontrendcenter.hu/uj-markak-uj-nyitvatartas/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.