Skip to main content

Unod az egyszínű darabokat? Vigyél egy kis változatosságot öltözködésedbe, és válaszd a szezon egyik legtrendibb mintáját, a kockásat! Legyen az egy kockás nadrág, egy ruha vagy kabát, bármelyik mellett is dönts, nem fogsz mellé lőni. 2018 őszén ugyanis az állatmintások mellett, a kockás ruhadaraboké a főszerep. Inspirációként hoztunk néhány szettet!

Idén a színek nem szabnak határt a kockás mintáknak, így nyugodtan választhatod az élénkebb darabokat is. A képen látható mustársága ruha tökéletesen megjeleníti az őszi divatot. Fazonja remekül kiemeli és karcsúsítja derekadat. Érdemes egyszínű, letisztult darabokkal párosítanod. Egy bakancs, bőrkabát kombóval például egy igazán vagány szettet varázsolhatsz magadra, de akár egy magassarkú csizmával is remek választás.

Piaf Paris

 

Az őszi divat egyik legkedveltebb darabja: a szürke kockás nadrág. Színét tekintve jól párosítható bármihez. A képen látható szettünkön egy romantikus stílust képviselő fodros, fekete felsővel kombináltuk. De akár egy piros blúzzal és tűsarkúval is el tudjuk képzelni. És Te mivel vennéd fel?

B&P moda

Bevállalós vagy? Bújj tetőtől talpig kockásba! Számunkra a közelgő ünnepeket idézi meg az alábbi összeállítás, de hidd el, 2018 őszén az egyik legdivatosabb viselet! Kényelmes és felveheted akár magassarkúval vagy akár egy bakanccsal is!

TR moda

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.