Skip to main content
Blog

Ki vásárolhat a Fashion Trend Centerben?

Te tudod a választ? Nem vagy biztos benne? Akkor olvass tovább, azonnal eláruljuk – és néhány további érdekesség is kiderül a Fashion Trend Centerről.

 

Ha azt gondoltad, hogy a Fashion Trend Center úgy működik, mint valami szupermenő zártkörű klub, ahová csak a kiváltságosok juthatnak be – mint például a jólinformált kereskedők –, akkor hadd igazítsuk ki egy kicsit ezt az infót.

 

Mert az tény, hogy az üzletház emeleti részlegén továbbra is a viszonteladókat szolgálják ki, de a földszinti üzleteben bárki vásárolhat! Ehhez nem kell semmiféle kártya, csak a pénztárcád – de abba sem kell feltétlen nagyon mélyen belenyúlnod.

 

Hogy mikor történt ez a változás? 2017 tavaszán, amikor a korábban Trend2 névre hallgató bevásárlóközpont vezetése úgy döntött, zöld utat adnak mindenkinek, aki szeretné itt felfrissíteni a ruhatárát. Szóval már három éve adott a lehetőség a Fashion Trend centerben, hogy a földszinti több mint 60 üzlet bármelyikében szép, trendi, kiváló minőségű holmikat vásároljunk.

 

Az pedig már csak hab a tortán, hogy itt olyan ruhákat, cipőket, táskákat, lakberendezési cikkeket találsz, amelyek nem a belvárosi plázák kínálatát másolják. Így a megjelenésed és otthonod berendezése nemcsak stílusos lehet, hanem egyedi és különleges is!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.