Skip to main content
Blog

Készülj velünk a tavaszra! Ezek lesznek a szezon legtrendibb színei

By 2019-02-28No Comments

Madárcsicsergés, napsütés és virágba borult természet. Mi lenne jobb, mint a tavaszi hónap beköszönte. Igaz, minderre még egy kicsit várnunk kell, de lelkileg, és ruhaügyileg már felkészülhetünk rá. Hogy a téli hónapok rideg színeit eloszlassuk, mutatjuk, mik lesznek a tavasz 2019 legtrendibb színei!

A tavasz 2019 színeit ezúttal a természet ihlette. Az egyik legdivatosabb szín, melyből neked is érdemes lesz beszerezned néhány ruhadarabot, az a zöld. Ennek a színnek az összes árnyalata hódítani fog idén, azonban a tavaszi divat szerint, a kiwi zöld az, ami kiemelkedik mindközül. Ezeket az árnyalatokat egy outfiten belül is nyugodtan kombinálhatod. Kiegészítőként a krémszínű darabokat ajánljuk hozzá, illetve a tavasz 2019 másik trendszínét, a sárgát.

 

Sandro Roma

 

Sandro Roma

 

A tavaszi divat, nagy örömünkre, tehát az élénk színektől, elsősorban a sárgától, sem kímél minket. Hiszen ez az a szín, mellyel igazán a jó időre hangolódhatunk és vidámságot hoz a mindennapokba. Legyen az narancs, mustár vagy akár citromsárga, a tavasz 2019-ben ezek viselete nélkül nem telhet el! És Te melyiket hordod szívesebben? Párosítsd őket a fent említett trendi zöld színnel, farmerrel vagy a fehér és fekete alapszínekkel.

 

Via Nicoletta

 

Via Nicoletta

 

Túl feltűnőnek tartod a tavasz 2019 ezen színeit, vagy egész egyszerűen úgy érzed ezek nem illenek hozzád, nem szívesen hordanád őket? Ne csüggedj, hiszen a tavaszi divat szerint a púder színek továbbra is hódítani fognak! Nyugodtan bújj pasztellszínekbe, mint a rózsaszín, szürke, bézs vagy a fehér, hiszen ezekkel nem lősz mellé idén sem.

 

XOXO Fashion

 

Túl sok a jóból? Ugyan dehogy! Figyeld meg, hogy a színekkel a kedvedet is felturbózod majd! 😉 Látogass el üzleteinkbe a Tavaszi Shopping Láz ideje alatt és szerezd be kedvenc darabjaidat most akár 50 % kedvezménnyel! Részletek: https://fashiontrendcenter.hu/tavaszi-shopping-laz/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.