Skip to main content

Baráti társaság, jó idő, finom ételek és kellemes nyári hangulat. Mi más kellhet még egy hétvégi kerti partihoz? Szerintünk a tökéletes outfit! Inspirációként íme néhány szett, melyekkel Te lehetsz a társaságból a legtrendibb!

  1. A csajos kisruha

A nyár 2018-ban is napsütéssel és jó idővel kedvez számunkra, ilyenkor pedig a legpraktikusabb viselet egy lenge kisruha. Mi most egy virágmintás darabot mutatunk, mely a minták terén nagyon divatos idén. Az egyberuha a kerti partik egyik közkedvelt viselete, hisz nagyon csajos és kényelmes is egyben. Válassz hozzá egy magas talpú szandált, dobj fel egy napszemüveget és máris kész a tökéletes szerelésed!

Solo

  1. Fő az elegancia

Ha az elegánsabb stílust képviseled, akkor egy kerti parti során is nyugodtan maradj ezen a vonalon. Nem kell tűsarkút és ceruzaszoknyát viselned hozzá, mivel például egy csipkés vállrésszel rendelkező, fodros egybe ruhával is könnyen el tudod érni ugyanazt a hatást. Kiegészítőként pedig válassz egy bőr kézitáskát és egy kövekkel díszített sarut, mellyel még inkább ki tudod hangsúlyozni eleganciádat.

Rinascimento

  1. Nadrág kedvelőknek

Végül pedig itt van az egyik legtrendibb nyári outfit 2018-ban, melyet egy kerti partira is erősen ajánlunk! És hogy milyen darabokat szerezz be hozzá? Lábbelinek válaszd a már fent említett magas talpú szandált, kiegészítőnek pedig egy hozzá színben is illő kistáskát. A szett legdominánsabb része a levélmintás, bő nadrág, melyet egy egyszínű toppal érdemes párosítanod. Ez a nadrágfazon az idei év egyik slágere, így érdemes neked is beszerezned egyet!

Solo

 

Készülj fel a kerti partikra, legyél igazán egyedi és dögös! Látogass el földszinti üzleteinkbe, ahol a tömegtermékektől eltérő kínálat vár!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.