Skip to main content

Tudtad, hogy első találkozáskor a legtöbb nő először a férfi arcát, szemét és frizuráját nézi meg? Így van, éppen ezért most elhoztuk neked a legtrendibb férfi hajviseleteket, hogy minél több nő számára vonzó legyél! Vagy pedig jelenlegi párodat hengerelhesd le.

Az oldalt fokozatosan felnyírt frizura a legkedveltebb férfi hajtrend 2018-ban. Ennek lényege, hogy oldalt és a tarkó irányában fokozatos áttünéssel van lenyírva a haj, míg fejtetőn hosszúra vagy akár rövidre van hagyva. Ha modern megjelenésre vágysz, előszeretettel ajánljuk neked is ezt a férfi hajtrendet.

 

Te sem szeretsz órákig bíbelődni reggelente a hajaddal? Akkor az alábbi képen is látható férfi hajtrend neked lett kitalálva! Ez a kócos hajtrend 2018-ban sok női szívet megdobogtat, hiszen igazán sármos megjelenést varázsol viselőjének. És hogy hogyan valósíthatod meg? Fésülködj meg, majd hajformázóval a kezedben túrj bele a hajadba! Természetesen mondanunk se kell, hogy rövid haj esetében erről nem lehet szó.

 

Azonban a hajtrend 2018-ban a rövid frizura kedvelőinek is kedvez, hiszen a tüsis, szinte kopasz haj is nagyon divatos idén. Ez a férfi hajtrend igazán praktikus viselet, hiszen szeles időben nem kell azon aggódnod, hogy jól áll-e a hajad. Kombináld a fent említett, oldalt áttűnést képező vágási technikával, hogy még modernebb legyen a megjelenésed.

 

 

 

A Fashion Trend Center földszintjén lévő Beauty Trend Fodrászatban bármilyen egyedi elképzeléssel, fotóval érkezhetsz, ők megvalósítják álomfrizurádat! Mindenkit várnak szeretettel!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.