Skip to main content
Blog

Jön-jön-jön! Október 7-9 közt Őszi Áreső a Fashion Trend Centerben

Csapj le az óriási kedvezményekre!

 

Gyere el a Fashion Trend Centerbe október 7-9 közt, és shoppingolj 10-50 százalék kedvezménnyel az Őszi Áreső hétvégéjén!

 

Nem lepődünk meg, ha neked is az ősz az egyik kedvenc évszakod, hiszen minden évben ezer színnel, sok-sok finomsággal és csodával érkezik meg. És persze, külön öröm, hogy ilyenkor egy kicsit alkalmunk adódik a gardróbunk felfrissítésére is. Jöhet egy új kabát, egy csinos bokacsizma vagy egy-két színes kiegészítő? És mit szólnál, ha ezekhez most jóval olcsóbban juthatnál hozzá?

Navajo

 

Süel

Ha lecsapnál a legszuperebb termékekre, méghozzá verhetetlen árakon, akkor gyere el a Fashion Trend Centerbe október 7-9 közt, és élvezd a shoppingolást az Őszi Áreső hétvégéjén!

 

Mit érdemes az Őszi Áreső alatt beszerezni?

 

A résztvevő üzleteinkben mindent megtalálsz, amire az őszi gardróbfrissítés során szükséged lehet: ruhákat, cipőket, szuper kiegészítőket.

 

Az otthonodat is felfrissítheted, hiszen a Majidi Tapéta, az Omega Mőbel és a Monaco Spa üzleteiben is kedvezményesen vásárolhatsz.

 

Majidi Tapéta

 

Monaco Spa

 

Omega Mőbel

 

A közelgő névnapokat, születésnapokat, évfordulókat is érdemes most összeírni, hiszen szuper ajándékokkal lepheted meg a szeretteidet, pénztárcabarátabb árakon.

 

És ne felejtsd el, hogy alig több mint két és fél hónap múlva itt a karácsonyi őrület. Ugye, nem akarod az ajándékok beszerzését az utolsó pillanatra hagyni? Kezdj el már most nézelődni, és ha megtetszik valami, tedd a kosaradba, hiszen az Őszi Áreső idején akár féláron lehet a tied!

 

További infók és a résztvevő üzletek teljes listája: itt.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.