Skip to main content
Blog

Játssz a színekkel, formákkal!

Idén nyáron nyiss azokra a színekre és formákra is, amikkel eddig eszedbe sem jutott volna kísérletezni. Mutatunk pár csodás kiegészítőt, amelyek garantáltan meghozzák ehhez a kedved.

 

Végre itt a nyár – a napsütés és kellemes hőmérséklet pedig előcsalogatja a szekrényünk mélyéről az eddig ott tárolt nyári ruhákat és kiegészítőket. Előkerülnek a lenge anyagok, a pasztell táskák, napszemüvegek és a szexi magassarkú szandálok. Ugye, milyen szuper a hosszúra nyúlt hideg, szürke, esős időszak után most ismét színesebben öltözködni?

Cipő: CCC, Táska: Lili Bags

 

Ha a tavalyi holmik már nincsenek meg, vagy egyszerűen csak beszereznél néhány újdonságot, akkor légy bátor! Ne félj azoktól a színektől, anyagoktól és formáktól, amiket eddig nem próbáltál.

 

Mit szólnál például néhány szuper kék színű kiegészítőhöz?

Cipő: Piaf Paris

Napszemüveg: Extasy by Fredo

 

De ha még inkább bevonzanád a napsütést az öltözékedbe is, akkor az idei nyár slágerszíne, a sárga lehet nálad a befutó.

Napszemüveg: Extasy by Fredo

Cipő: Piaf Paris

 

De az óarany, a narancs vagy téglaszín is telitalálat! Ez a különleges táska például szuper kiegészítője lehet egy monokróm szettnek épp úgy, mint egy laza, színes, nyári kimoccanós vagy városnézős összeállításnak.

Táska és papucs: Dress Bar Women

 

Kísérletezz bátran! Gyere el a Fashion Trend Centerbe, és próbálj fel valami olyan színű vagy formájú kiegészítőt, ami eddig eszedbe sem jutott. Ezen a nyáron lépj ki a komfortzónádból – hidd el, érdemes!

Papucs: Dress Bar Women

Táska: CCC

Cipő: Piaf Paris

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.