Skip to main content
Blog

„Itt a farsang, áll a bál” – Mutatjuk a legszebb báli ruhákat

A farsang 2019 beköszöntével kezdetét vette a báli szezon is. Te is hivatalos vagy egyre, de még nem találtad meg a tökéletes báli ruhát? Bizonytalan vagy a hajaddal és a sminkeddel kapcsolatban? Akkor nálunk a helyed! Olvass tovább, és légy Te a bálkirálynő!

A báli ruhák divatja rengeteget változott és finomodott az elmúlt években.  A nagy abroncsos ruhákat felváltották az egyszerűbb és visszafogottabb báli ruhák. Az alábbi maxiruha nekünk egyszerűségével elnyerte szívünket. A csipkedíszítésű felsőrésze rendkívül jól megtöri a letisztultságát, az oldalt felvágott szoknyarészével, pedig megmutathatod lábaidat. Színét illetően, bátran lehet játszani a kiegészítőkkel, hiszen nyugodtan választhatsz hozzá feltűnő darabokat is.

 

Meryll

 

Tűnj ki a tömegből, és válaszd csodás kék színben! Dobd fel arany vagy ezüst magas sarkú cipővel és kistáskával, és kérj a kiegészítőkkel azonos színű make-upot a sminkestől!

 

Meryll

 

Hogy a farsang 2019-ben is az egyediségről szóljon, hoztunk neked egy olyan ruhakölteményt, mely hosszú, de rövid változatában is tökéletes választás. Csodás felsőrésze szépen kiemeli a dekoltázsodat, szűkített része, pedig a derekadat. A miniruha változatánál gondosan figyelj a cipőválasztásra! Mi egy egyszerűbb darabot ajánlunk hozzá, hogy ne terelődjön el a figyelem erről a gyönyörű báli ruháról. És Te melyikben tündökölnél?

 

Meryll

 

Aranyban vagy inkább ezüstben? Hosszúban vagy inkább rövidben? Válogass kedvedre üzleteink folyamatosan megújúló kínálatából!

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.